Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

j.u.

Na današnji dan...

Suzana Soršak

Suzana Soršak

...leta 1981 se je rodila Suzana Soršak, pevka in članica ansambla Krjavelj. Ansambel Krjavelj s sedežem v Stični deluje od decembra leta 1999.  Leta 2005 so člani ansambla zasedli drugo mesto na festivalu Slovenska polka in valček. ​Glavni komponist ansambla je vodja in harmonikar ansambla, Jure Pečjak, pisanje besedil pa so v večini zaupali mag. Ivanu Sivcu.

​​

Vse najboljše ji voščimo Veseljaki.

Na današnji dan leta 2010 se je poslovil pesnik Zvonko Čemažar.

Otroci in odrasli še danes z zanimanjem berejo njegove pesniške zbirke, glasbeniki pa ga poznajo po perfektnih poezijah, v katere je z lepo slovenščino stkal verze svojih iskrenih občutenj. Poznan je bil kot strasten alpinist, ljubitelj narave... Svoje videnje in občutenje v naravi je za Avsenikov ansambel stkal v verzih pesmi: Pri Sedmerih jezerih, Čez zelene trate, Klic z gora, Veselje radost srečo Vam želimo, Ko šel čez polje sem nekoč, Žalostno poje zvon prek planjave in druge...

Največ je pisal za Zadovoljne Krajnce, Ansambel Toneta Žagarja, .. njegovega besedila "Na planini jezero" pa je bil deležen tudi Franc Mihelič s svojim ansamblom. Zvonko je kot pisec gorniških pesmi napisal tudi himno Zveze vojaških gornikov Slovenije (ZVGS). Zvonko je živel v Ljubljani na Rimski cesti. Bil je majhen, a hkrati zelo velik človek. Njegova skromnost in veliko srce so le del lastnosti, ki bi jih zapisal vsak, ki je Zvonka osebno poznal - kako veliko srce je imel priča tudi dejstvo, da je eden tistih, ki se je odločil oddat svoje posmrtne ostanke v medicinske namene.