Helena Blagne: "Kristjanu sem najprej mama, potem prijateljica"

Helena, ki se veseli koncerta 3. decembra, je ponosna na svojega sina Kristjana, ki ji je v veliko pomoč pri organizaciji.

Helena, ki se veseli koncerta 3. decembra, je ponosna na svojega sina Kristjana, ki ji je v veliko pomoč pri organizaciji. Foto: Arhiv Zvezde

Primadona zabavne glasbe spregovorila o odnosu s svojim sinom.

"Iz preveč prijateljskega odnosa s Kristjanom sem se »umaknila«, zdaj sem najprej mama, potem prijateljica."

Prva dama slovenske zabavne glasbe Helena Blagne se te dni pripravlja na svoj veliki koncert, na katerem bo 3. decembra v ljubljanski operni hiši zapela svoje največje uspešnice. Priznava, da ji je v veliko pomoč tudi sin Kristjan, ki je odrasel v simpatičnega in lepo vzgojenega mladeniča. »Mislim, da nima težav s pojavljanjem v medijih. Za to se odloča sam. Moram pa priznati, da sem pri njegovem odraščanju skoraj naredila veliko napako, saj sva imela zelo prijateljski odnos, a sem se hitro 'umaknila' in sem Kristjanu najprej mama, potem prijateljica,« je povedala Helena, ki je ponosna na svojega sina, ki je pred kratkim prevzel mamin priimek Blagne.

Helena nam je še zaupala, da bo na decembrskem koncertu zapela tudi nov singel s prihajajoče plošče. »Album nas čaka v začetku prihodnjega leta, delam ga z Raayem, ki je naredil toliko dobrih pesmi, da se kar ne moremo odločiti, katere vse bi dala na album,« je v šali povedala Helena.

>