FOTO: Pia Filipič tik pred poroko?

Pia Filipčič in Damjan Murko

Foto: Marko Vavpotič

Damjan Murko vedno znova in znova preseneti. Že nekaj časa ni samo pevec in samopromotor, ampak tudi organizator porok. In kot kaže, bo poskrbel za poroko zmagovalke Big Brotherja.

Najbolj me je presenetila njegova prijaznost, toplina in dobrosrčnost. Kljub vsem letom, ki se mu je uspelo obdržati na sceni, je še vedno zelo preprost in spoštljiv, kar pri njemu zelo cenim in spoštujem.

Pia Filipčič,
zmagovalka šova
Big Brother

Slavček pravi, da ga v svetu zabave ne more nič več presenetiti. Toda zdi se, da ga je telefonski klic zmagovalke resničnostnega šova vendarle presenetil. »Priznam, bil sem presenečen. Vendar izredno prijetno! Poklicala me je Pia Filipič in prosila, da ji pomagam pri organizaciji sanjske poroke. Seveda sem ponudbo z veseljem sprejel. S Pio sva se dobila, dorekla stvari ... Lahko rečem le, da je super dekle, ki dobro ve, kaj hoče, zato mi je veselje delati z njo. Smo pa samo vam ekskluzivno dovolili vpogled v priprave poroke, o kateri Pia že dolgo sanja. V poročnem kotičku v Ljubljani sva že izbrala poročno obleko, vabila in vse ostalo, kar je potrebno za poroko,« nam je zaupal Murko.

PIA POJASNJUJE
»Mogoče so nekateri prehitro sklepali, da sem tik pred poroko. Ah, kje pa! To poročno obleko bom na strani zadržala še kar nekaj let (smeh). Res je, da sva si z Američanom izjemno naklonjena in v dobrem odnosu, ampak nama to še ne prepoveduje videvanja z drugimi ljudmi. Prav tako sem se odločila, da se v London za zdaj še ne bom preselila, saj me v Sloveniji čaka veliko priložnosti, prav tako ne bi imela srca zapustiti družino in prijatelje za dlje časa,« nam je vse pojasnila Pia.

>