AVDIO: Tanja Žagar vse bolj nevarna

Tanja Žagar

Foto: Gong Records

Od izida zadnjega albuma Tanje Žagar z naslovom Številka 3 je minilo že več kot leto dni. A to ne pomeni ga priljubljena pevka počiva.

Na zadnjem albumu Tanje Žagar ostajata le še dva aktualna singla, tokratni z naslovom Nevarno! in Greva k meni, greva k tebi, ki ga bomo predstavili kaj kmalu.

V letošnjem letu, ko Tanja obeležuje 10. leto samostojne glasbene poti in 19 let glasbene kariere, je še toliko bolj zaposlena s pripravo svojega petega albuma in jubilejne turneje, ki se bo pričela letošnjo jesen z velikim koncertom v Ljubljani. Posebno moč, energijo in navdih za svoje glasbeno ustvarjanje Tanji že vsa leta daje njena zvesta publika, saj jo iz leta v leto vedno znova nagradi z eminentnimi priznanji kot sta Gong popularnosti in Glasbeni Viktor.

Singel Nevarno!, ki ga predstavlja te, je narejen v modernih poletnih ritmih s sodobno produkcijo in je ravno pravšnji za prihajajoče vroče dni. Sovpada pa tudi z anketo, ki so jo prejšnji teden naredili na enem izmed moških portalov, kjer so svoje bralce spraševali »Katero Slovenko bi najraje gostili v svojih mokrih sanjah?« Po neverjetnem odzivu se je kar 41% vseh anketiranih odločilo za Tanjo Žagar. Zato ni nič nenavadnega, da so mediji že cel teden na trnih, ko nestrpno pričakujejo Tanjin odziv.

>

Tanja Žagar - Nevarno