tatjana mihelj Odkrito.si

Obraz Planet TV žaluje

som Svet24.si

Orjaški ulov iz Ormoškega jezera

Roke bog Petisvet

Žal mi je, čas je, da greš

Kolinda Grabar Kitarovič_rusija 2018 Svet24.si

"Smo najbolj revni v EU!" je spomnil politike, ki ...

nuby lončki odpoklic Svet24.si

Pozor! Ste kupili ta lonček? Nemudoma ga vrnite!

4 - Nika Zorjan Najstnica.si

Nika Zorjan uživa v poletju

meghan markle Njena.si

Meghan Markle na robu solz

n.c.p.

Dobra kuha: Zrezki v jajčno sirovem ovoju

Parmezan je dodatek številnih jedi...

Parmezan je odličen vir beljakovin, kalcija in fosforja ter številnih vitaminov, zlasti vitamina B12. Poznavalci trdijo, da se med dolgotrajnim in previdnim staranjem beljakovine razgradijo v proste aminokisline. Sir postane značilno hrustljav, pa še lažje je prebavljiv.

Zrezki v jajčno sirovem ovoju
Recept za piščančje zrezke v jajčnem ovoju, s parmezanom in zelišči.
Sestavine
4 kosi Jajce - kokošje
100g Parmezan
Timijan
Rožmarin
Bazilika
Origano
Sol
Poper
Piščančje prsi
4 žlice Pšenična bela moka
30g Maslo
Priprava
V posodici zmešamo jajca, nariban parmezan, timijan, rožmarin, baziliko, origano, sol in poper.

Piščančje prsi narežemo na zrezke, jih solimo in popramo.

Meso povaljamo v moki, nato pa še v jajčni mešanici.

V ponvi stopimo maslo in na njem spečemo zrezke. Na vsaki strani jih pečemo približno 4 minute.