Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

T.V.

Pozor: Popoldanski klepet se bo začel prej!

Tv Veseljak

Tv Veseljak Foto: tv Veseljak

Zvesti gledalci televizije Veseljak so med delovniki komaj čakali, da bo ura 14.55, ko se je pričela zabavna oddaja Popoldanski klepet.

Popoldanski klepet je priljubljena televizijska oddaja, ki vsak delovnik v živo poteka na TV Veseljak. Ob popoldnevih gledalce pozdravi eden izmed simpatičnih voditeljev: Franc Pestotnik-Podokničar, Maja Oderlap, Domen Hren, Ana Raščan ali Mateja Mohar.
Oddaja pa je od zdaj na sporedu že uro prej, kot ste bili vajeni. Torej že ob 14. uri in je na sporedu vse do 17. ure, ponovitev pa vsak večer ob 23. uri.

»Naša oddaja je kontaktna, torej k sodelovanju povabimo tudi gledalce. Dobili smo mnogo klicev in pošte, da bi z oddajo začeli že prej, zato smo jim ustregli. In odzivi so res dobri. Sicer pa vsako popoldne v goste povabimo znane in manj znane glasbenike, ljudi iz različnih področij, ki radi našim gledalcem mnogokrat tudi svetujejo. Med drugim prebiramo dnevne in mesečne časopise, kukamo v naš televizijski arhiv, kjer hranimo najstarejše posnetke legendarnih glasbenikov, pripravljamo zanimive prispevke z različnih področij, predstavljamo nove video spote in zakulisja s snemanja z našo ekipo, seveda pa se z gledalci tudi nasmejimo ob ogledu kakšne neumnosti. Popoldanski klepet je pestra, razvedrilna in zabavna oddaja, kjer se prav za vsakogar najde kakšna zanimiva tema, zato bomo veseli družbe vseh, ki imajo radi najbolj slovensko televizijo«  je povedala odgovorna urednica Maja Oderlap.