Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

T.V.

Spremenjeni Veseljakov Žiga

Žiga Deršek

Žiga Deršek Foto: ŽD

Voditelj popoldanskega programa Radia Veseljak Žiga Deršek je spremenil videz.

Žiga Deršek je tisti znani glas, ki vas pozdravlja s frekvenc radia Veseljak  med 14.00 in 18.00 uro ter skrbi, da vam ni dolgčas. Žigo pa poznajo tudi gledalci regionalne velenjske tv, saj tam vodi glasbene in informativne oddaj, predvsem pa pridobiva številne oboževalke in oboževalce kot vedno bolj uveljavljen pevec.

Potem, ko je Žiga Deršek ustvarjal v narodnozabavnem ansamblu, se je fant odločil za samostojno glasbeno pot. Do sedaj je izdal dve lastni pesmi, in sicer Ne odhajaj in Jutro. Prvo je napisal sam, pod zadnjo pa sta se podpisala tudi precej uveljavljena slovenska avtorja Rok Lunaček in Krešimir Tomec.

Savinjčana smo bili zadnji dve leti in pol navajeni šarmantno sivega. Kako to, da se je odločil za vnovično spremembo videza? “Bila je zgolj barva za lase, ki sem se je presenetljivo navadil. Priznam pa, da imam sedaj veliko manj dela z lasmi, kar mi prav paše.”

žiga total.jpg
Žiga Deršek
ŽD

Na vprašanje, če bo kmalu “skuhal” kaj novega, kar se tiče glasbe, fant zanimivo odgovarja, da ga res mika, da bi postal kuhar. Če spremljate njegova socialna omrežja, potem veste, da je pred kratkim objavil fotografijo, kako pozira v kuharski opravi. Je vse to res? Ali gre le za posrečen namig pred novo skladbo in videospotom? "Definitivno za vse tiste, ki me spremljate, vržem nekaj odličnega na vročo ponev za letošnje valentinovo!"

Se pustimo presenetiti, nedvomno bomo o tem poročali prvi.