serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. januarja

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni dovolila, da bi to izvedeli takoj!

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

T.V.

VIDEO: Novoletna poslanica s prav posebnim sporočilom

Bomb Shell

Bomb Shell Foto: osebni

Energična glasbena pop skupina Bomb Shell z videospotom za skladbo 'BODI TI' stavi na humor in svojim poslušalcem pošilja novoletno poslanico s prav posebnim sporočilom.

»Bolje je ostati originalen in zvest samemu sebi, kot se prilagajati drugim le zato, da bi jim bil všeč. S skladbo sem želela sporočiti, da je vsak od nas je edinstven,« je o novi pesmi, s katero skupina napoveduje izid studijskega albuma, povedala njihova najbolj prepoznavna članica, pevka Petra Zore, ki je avtorica besedila in soavtorica glasbe.

'Bodi ti' nosi pozitivno sporočilo. Izid nove skladbe napoveduje še bolj razgibano leto. V letu 2018 je skupina Bomb Shell posnela svoj prvi glasbeni album, njegovo izdelavo pa oplemenitila s svojo filmsko zgodbo, ki še zdaleč ni končana. Člani skupine so pripravili niz kratkih humornih filmov, v katerih prikazujejo soočanje s težavami ob nastajanju albuma. Zaupali so nam, da se jim ob vsaki objavi novega filma, poimenovanega 'slaba odločitev', oglasijo številna glasbena imena, ki se v izpostavljenih težavah 'prepoznajo in sočustvujejo' z njimi.