serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. januarja

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni želela, da to pride na dan takoj!

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

žd

Letna zmagovalka Veselega vrtiljaka 2018

Veseli vrtiljak 2018

Veseli vrtiljak 2018 Foto: Veseljak

Tukaj je glasovanje na letni lestvici Veseli vrtiljak, ko bomo dobili naj skladbi leta 2018.

Veseli vrtiljak je najaktualnejša lestvica na valovih Radia Veseljak, ki poteka vsak teden od petka do naslednjega četrtka. V tem času poslušalke in poslušalci oddajajo glasove za svoje favorite preko SMS sporočil, v živo preko telefonske linije in na spletni strani www.veseljak.si. 

Vsak petek ob 13.30 poteka razglasitev rezultatov, ko določimo tudi zmagovalni skladbi aktualnega tedna - narodnozabavno  in zabavno skladbo. Tedenskih zmagovalk se čez leto tako nabere kar nekaj, a le dve na koncu postaneta letni zmagovalki lestvice Veseli vrtiljak.

Iščemo letno zmagovalko Veselega vrtiljaka 2018 - GLASUJ TUKAJ!

Čas je, da izberemo najboljšo skladbo lestvice Veseli vrtiljak za leto 2018! Vabljeni ste, da za svoje favorite glasujete od petka 11. januarja 2019 od 14.00 ure - do četrtka 17. januarja 2019 do 14.00 ure. Svoj glas oddajte tako za narodnozabavni kot za zabavni predlog. Glasujete lahko 1x na uro, in sicer pod zavihkom lestvice - Veseli vrtiljak.

Skladba, ki bo do konca glasovanja prejela največje število vaših glasov bo postala letna zmagovalka lestvice Veseli vrtiljak za leto 2018. V obdobju enega meseca od razglasitve zmagovalke, bomo skladbo slišali v vsakem programskem pasu Radia Veseljak (v jutranjem, dopoldanskem in popoldanskem programu), če ima zmagovalka tudi že pripadajoči videospot, se bo ta enako vrtel tudi na TV Veseljak.