serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. januarja

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni dovolila, da bi to izvedeli takoj!

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

j.u.

Razpis za festival Slovenska polka in valček 2019

Slovenska polka in valček

Slovenska polka in valček Foto: Slovenska polka in valček

Uredništvo Razvedrilnega programa Televizije Slovenija je na spletni strani RTV Slovenija objavilo vabilo za sodelovanje na izboru ˝Slovenska polka in valček 2019˝.

Prijave prek spletnega obrazca sprejemajo do vključno 27. januarja 2019
Ustvarjalci skladb in izvajalci ste vabljeni k oddaji svojih predlogov prek spletnega obrazca na spletni strani RTV Slovenija. Upoštevane bodo le popolne prijave z vsemi zahtevanimi prilogami, ki bodo naložene prek spletnega obrazca do vključno nedelje, 27. januarja 2019, do polnoči.

Izmed vseh upoštevanih prijav bo petčlanska strokovna komisija izbrala največ 24 skladb – največ 12 polk in največ 12 valčkov, ki se bodo premierno prestavile v oddajah Slovenski pozdrav. V kolikor izmed prijavljenih skladb glede na vsebinske in tehnične kriterije izbira do štiriindvajset skladb ne bo možna, si RTV Slovenija pridrži pravico neposredno povabiti posamezne avtorje in izvajalce k sodelovanju, ki sodelujejo pri izvedbi pod enakimi pogoji kot ostali avtorji in izvajalci.

Slovenska polka in valček je festival narodno-zabavne glasbe, ki pri glasbenikih uživa največji ugled. Podeljeni bosta dve nagradi –nagrada za najboljšo polko po mnenju občinstva in nagrada za najboljši valček po mnenju občinstva.

Razpis in ostalo dokumentacijo najdete TUKAJ