781-4-luka zlatko zahovic dw Odkrito.si

Zlatko Zahović bo kmalu pestoval!

iss sojuz preiskava Svet24.si

Osem ur sta "vbadala in sekala" po vesoljski ...

angel Petisvet.si

Smetnjak, ki ga prinesejo angeli

Andrej Fištravec Svet24.si

Kam po izgubljenih županskih volitvah?

lažna harry in meghan 3 Svet24.si

Po Londonu Meghan in Harry osvojila še Berlin

Tadej Pišek (Rok Slak), Lara Komar (Irena Slak) in Domen Valič (Marko Sotlar) Njena.si

Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v ...

nik triler 2 Njena.si

Druga plat zgodbe: Nik do finala z domiselno ...

ŽD

Marko Vozelj zopet navdušuje

Marko Vozelj

Marko Vozelj Foto: žd

Marko Vozelj nas je v studiu Radia Veseljak premierno povabil na koncert ob koncu leta ter predstavil novo skladbo Prevečkrat.

Slovenski glasbeni izvajalec Marko Vozelj že nekaj let precej uspešno zastopa slovensko zabavno glasbeno tržišče s skladbami, ki gotovo sežejo v srce. S čutnimi besedili, ki jih piše sam v sodelovanju z Matjažem Vlašičem, je z Mojstri pred kratkim zopet postregel z novostjo.

Za skladbo Prevečkrat so fantje posneli odličen videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj, sicer pa je z izidom skladbe izšla tudi čisto sveža CD plošča z naslovom Olje, rožmarin in sol.

Glede na to, da se leto počasi izteka smo Marka povprašali, če že lahko izbere nekaj, kar bo letošnje leto zaznamovalo. Takole je odgovoril: "ponavadi nas - glasbenike - največkrat vprašajo katera skladba je najbolje uspela, ali pa kateri koncert je bil najboljši ... jaz, ki glasbo ustvarjam z užitkom, lahko rečem, da najboljše še pride."

Marko je najverjetneje s tem mislil na veliki koncert, ki ga z Mojstri pripravlja v domači Višnji Gori še pred koncem leta. 23. decembra je njihov datum o katerem bomo še pisali, sicer pa glasbenik - poleg koncerta - napoveduje tudi izid še ene skladbe z malo hitrejšimi ritmi. Glede na to, da smo ga v preteklih melodijah, tudi v pravkar izdani, vajeni kot pevca počasnih baladnih ritmov, verjamemo, da se obeta presenečenje, ki ga že nestrpno čakamo.