Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

ŽD

Marko Vozelj zopet navdušuje

Marko Vozelj

Marko Vozelj Foto: žd

Marko Vozelj nas je v studiu Radia Veseljak premierno povabil na koncert ob koncu leta ter predstavil novo skladbo Prevečkrat.

Slovenski glasbeni izvajalec Marko Vozelj že nekaj let precej uspešno zastopa slovensko zabavno glasbeno tržišče s skladbami, ki gotovo sežejo v srce. S čutnimi besedili, ki jih piše sam v sodelovanju z Matjažem Vlašičem, je z Mojstri pred kratkim zopet postregel z novostjo.

Za skladbo Prevečkrat so fantje posneli odličen videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj, sicer pa je z izidom skladbe izšla tudi čisto sveža CD plošča z naslovom Olje, rožmarin in sol.

Glede na to, da se leto počasi izteka smo Marka povprašali, če že lahko izbere nekaj, kar bo letošnje leto zaznamovalo. Takole je odgovoril: "ponavadi nas - glasbenike - največkrat vprašajo katera skladba je najbolje uspela, ali pa kateri koncert je bil najboljši ... jaz, ki glasbo ustvarjam z užitkom, lahko rečem, da najboljše še pride."

Marko je najverjetneje s tem mislil na veliki koncert, ki ga z Mojstri pripravlja v domači Višnji Gori še pred koncem leta. 23. decembra je njihov datum o katerem bomo še pisali, sicer pa glasbenik - poleg koncerta - napoveduje tudi izid še ene skladbe z malo hitrejšimi ritmi. Glede na to, da smo ga v preteklih melodijah, tudi v pravkar izdani, vajeni kot pevca počasnih baladnih ritmov, verjamemo, da se obeta presenečenje, ki ga že nestrpno čakamo.