781-4-luka zlatko zahovic dw Odkrito.si

Zlatko Zahović bo kmalu pestoval!

iss sojuz preiskava Svet24.si

Osem ur sta "vbadala in sekala" po vesoljski ...

angel Petisvet.si

Smetnjak, ki ga prinesejo angeli

Andrej Fištravec Svet24.si

Kam po izgubljenih županskih volitvah?

lažna harry in meghan 3 Svet24.si

Po Londonu Meghan in Harry osvojila še Berlin

Tadej Pišek (Rok Slak), Lara Komar (Irena Slak) in Domen Valič (Marko Sotlar) Njena.si

Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v ...

nik triler 2 Njena.si

Druga plat zgodbe: Nik do finala z domiselno ...

T.V.

VIDEO: Starša umirajočega dečka združena tudi v glasbi

F+Grega in Nina Bezenšek

F+Grega in Nina Bezenšek Foto: osebni

Sredi septembra sta Nina in Grega Bezenšek s pomočjo prijateljev v ljubljanskih Križankah pripravila koncert za svojega dveletnega sinka, ki je neozdravljivo bolan.

Glasbenik SoulGreg Artist je v duetu s svojo ženo Nino kljub njuni težki življenjski situaciji izdal novo skladbo in videospot »USOJENA«, ki ga je posvetil njuni ljubezni.
Skladba je izvedena ob spremljavi skupine BigLights Band.Ob njenem izidu je SoulGreg Artist zapisal: 
»Skladbo sem napisal in tudi že posnel pred leti, vendar je sedaj izpolnjena, saj sva jo tokrat v duetu odpela z mojo Nino. Skladba naju spominja na nepozabne trenutke iz časa, ko sva se spoznala in ugotovila, da sva si zares usojena.«
S skladbo »Usojena« Gregor in Nina izrekata svojo ljubezen in medsebojno povezanost tudi ob najtežjih življenjskih preizkušnjah in situacijah.
»V tem trenutku življenja je iz mene privrela želja, da skladbo Usojena, ki sem napisal že pred leti, zapojem skupaj z mojo Nino. Z Nino že od začetka čutiva, da sva si usojena, vsaka preizkušnja pa naju je še bolj zbližala in povezala. Iz najine ljubezni se nama je najprej rodila hčerka Ella Vita, nato pa je prišel Viljem Julijan in njegova bolezen. Za naju hujše tragedije od tega, da nama umira otrok, ni. Oba verjameva, da naju je pred obupom in temo rešila najina ljubezen, saj sva zaradi nje zmogla biti v tej situaciji eden drugemu v oporo.« , je še povedal SoulGreg Artist.