Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

T.V.

VIDEO: Starša umirajočega dečka združena tudi v glasbi

F+Grega in Nina Bezenšek

F+Grega in Nina Bezenšek Foto: osebni

Sredi septembra sta Nina in Grega Bezenšek s pomočjo prijateljev v ljubljanskih Križankah pripravila koncert za svojega dveletnega sinka, ki je neozdravljivo bolan.

Glasbenik SoulGreg Artist je v duetu s svojo ženo Nino kljub njuni težki življenjski situaciji izdal novo skladbo in videospot »USOJENA«, ki ga je posvetil njuni ljubezni.
Skladba je izvedena ob spremljavi skupine BigLights Band.Ob njenem izidu je SoulGreg Artist zapisal: 
»Skladbo sem napisal in tudi že posnel pred leti, vendar je sedaj izpolnjena, saj sva jo tokrat v duetu odpela z mojo Nino. Skladba naju spominja na nepozabne trenutke iz časa, ko sva se spoznala in ugotovila, da sva si zares usojena.«
S skladbo »Usojena« Gregor in Nina izrekata svojo ljubezen in medsebojno povezanost tudi ob najtežjih življenjskih preizkušnjah in situacijah.
»V tem trenutku življenja je iz mene privrela želja, da skladbo Usojena, ki sem napisal že pred leti, zapojem skupaj z mojo Nino. Z Nino že od začetka čutiva, da sva si usojena, vsaka preizkušnja pa naju je še bolj zbližala in povezala. Iz najine ljubezni se nama je najprej rodila hčerka Ella Vita, nato pa je prišel Viljem Julijan in njegova bolezen. Za naju hujše tragedije od tega, da nama umira otrok, ni. Oba verjameva, da naju je pred obupom in temo rešila najina ljubezen, saj sva zaradi nje zmogla biti v tej situaciji eden drugemu v oporo.« , je še povedal SoulGreg Artist.