IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

T.V.

VIDEO: Na dušo pihajo bodočim mamicam

ansambel Lojtrca

ansambel Lojtrca Foto: tv Veseljak

Ko ti boš mama je naslov najnovejše polke ansambla Lojtrca. Nova viža si seveda zasluži tudi nov video, ki je nastajal visoko v hribih, z ekipo televizije Veseljak.

»Sedež ansambla Lojtrca je v Slovenj Gradcu, Kope so v naši bližini in jih zelo dobro poznamo. Lokacija snemanja videospota je bila idilična, ne samo zaradi predstavitve regije, od koder prihajamo, pač pa tudi zaradi čudovite narave, ki obdaja ta krajinski park« pravijo fantje.


V glavnih vlogah so nastopili dve Ani in Domen. O njih so člani ansambla Lojtrca povedali: »Z igralskim parom Domnom in Ano se že dlje časa poznamo in ju potihoma spremljamo že od začetka njune zveze. Menimo, da sta odlično odigrala svojo vlogo, ni se jim bilo treba posebno vživeti, saj sta že po naravi sproščena in karizmatična, verjamemo da bosta na stara leta skupaj iz ležalnika gledala ta videospot in se mu nasmejala, ko se bosta spominjala snemanja. Najmlajša igralka v spotu je Ana Slatinek, prvorojena hčerka našega Matica. Odlično je odigrala svojo vlogo, rada nastopa pred kamerami kot njen ata" !


Anekdot s snemanja je bilo veliko. Vsekakor štejeta obilica smeha in dobre volje, predvsem razburljivih je bil vzpon po "zelenem smušišču" s kombijem ekipe do jezera, kjer so snemali. Vzpon je bil rahlo adrenalinski, saj niso vedeli, ali bodo šli 500 metrov višje ali se na koncu valili 2 kilometra nižje. Seveda z vso opremo. K sreči je bilo vse vredu, tako so Veseljaki z ekipo lahko posneli odličen izdelek v sproščenem okolju, kjer je nastalo tudi zanimivih smešnih slik in video posnetkov.
Glede na družinsko tematiko nove viže jih pobaramo še o tem, kako so jim njihova dekleta povedala za prihajajoči naraščaj: »Nosečnost naših izbrank je bila planirana. To pomeni, da so bili naraščaji načrtovani s smislu medsebojne ljubezni in želje po širjenju družine. Kljub temu je prav poseben občutek, ko zveš, da boš postal starš, zato so omenjene novice prinesle nepopisno veselje v domovih naš "mladih očkov"