IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

T.V.

VIDEO: Pisateljica, terapevtka in pevka predstavlja novost

Kami

Kami Foto: osebni

Katja Mihelčič, pevka, pisateljica, nadčutna svetovalka in terapevtka, ki smo jo do sedaj na glasbeni sceni lahko spremljali pod Imenom Katja M, sej je odločila, da novi glasbeni projekt zapečati tudi z novim umetniškim imenom Kami.

Katja je k sodelovanju tokrat povabila DJ-ja in producenta ARTES, kateri se intenzivneje z glasbo ukvarja že od svojega 15 leta. Skupaj sta ustvarila plesno pesem, s poletnim pridihom in ljubezensko tematiko. 

Kami je skozi besedilo opisala svojo ljubezensko zgodbo, za katero meni, da se z njo lahko poistoveti tudi marsikdo drug. Pesem torej govori o čutni povezavi med punco in fantom, ki ne glede na to, kaj čutita drug do drugega, ne moreta biti skupaj. Fant je v zvezi z drugo punco. Punca pa se nenehno sprašuje, ali še obstaja upanje za njiju.

ARTES 1.jpg
Artes
osebni

Pesem je dobila tudi video podobo. Snemanje je potekalo 2 dni: prvi snemalni dan so večinoma preživeli v fitnes studiu Alfa gym, drugi snemalni dan pa so se odpravili na slovensko obalo. Kami nam je zaupala tudi, da se za 4 minutnim glasbenim izdelkom skriva res ogromno dela. Glasbeni in video izdelek za pesem »Vse kar rabš«, je torej plod večmesečnega dela, ki je bil ustvarjen z ogromno truda, potrpežljivosti, strasti in pa seveda ljubezni do same glasbe.

Kot vsak umetnik, si tudi Kami in ARTES želita, da bi bil njun trud opažen. Predvsem si želita, da bodo ljudje začutili pesem in jo z veseljem poslušali. Kami in ARTES menita, da je ves trud glasbenika poplačan, ko vidiš, da si ljudje z veseljem zavrtijo tvojo pesem in si jo prepevajo.