serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

cernic Svet24.si

V spomin na Roka, ki bi danes dopolnil 22 let

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni želela, da to pride na dan takoj!

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

Macaulay Culkin Svet24.si

Kaj se je res dogajalo med otroškim zvezdnikom in...

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

Metod Pevec 2 Njena.si

Žena slovenskega režiserja zbolela za rakom

T.V.

VIDEO: Pisateljica, terapevtka in pevka predstavlja novost

Katja Mihelčič, intuitivna svetovalka, ki se vse bolj uveljavlja tudi kot pisateljica.

Katja Mihelčič, intuitivna svetovalka, ki se vse bolj uveljavlja tudi kot pisateljica. Foto: arhiv svet 24

Katja Mihelčič, pevka, pisateljica, nadčutna svetovalka in terapevtka, ki smo jo do sedaj na glasbeni sceni lahko spremljali pod Imenom Katja M, sej je odločila, da novi glasbeni projekt zapečati tudi z novim umetniškim imenom Kami.

Katja je k sodelovanju tokrat povabila DJ-ja in producenta ARTES, kateri se intenzivneje z glasbo ukvarja že od svojega 15 leta. Skupaj sta ustvarila plesno pesem, s poletnim pridihom in ljubezensko tematiko. 

Kami je skozi besedilo opisala svojo ljubezensko zgodbo, za katero meni, da se z njo lahko poistoveti tudi marsikdo drug. Pesem torej govori o čutni povezavi med punco in fantom, ki ne glede na to, kaj čutita drug do drugega, ne moreta biti skupaj. Fant je v zvezi z drugo punco. Punca pa se nenehno sprašuje, ali še obstaja upanje za njiju.

ARTES 1.jpg
Artes
osebni

Pesem je dobila tudi video podobo. Snemanje je potekalo 2 dni: prvi snemalni dan so večinoma preživeli v fitnes studiu Alfa gym, drugi snemalni dan pa so se odpravili na slovensko obalo. Kami nam je zaupala tudi, da se za 4 minutnim glasbenim izdelkom skriva res ogromno dela. Glasbeni in video izdelek za pesem »Vse kar rabš«, je torej plod večmesečnega dela, ki je bil ustvarjen z ogromno truda, potrpežljivosti, strasti in pa seveda ljubezni do same glasbe.

Kot vsak umetnik, si tudi Kami in ARTES želita, da bi bil njun trud opažen. Predvsem si želita, da bodo ljudje začutili pesem in jo z veseljem poslušali. Kami in ARTES menita, da je ves trud glasbenika poplačan, ko vidiš, da si ljudje z veseljem zavrtijo tvojo pesem in si jo prepevajo.