IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

P.L. Zvezde

Kaj se dogaja z nadarjenim pevcem?

Klemen Orter se že zelo veseli svojega nastopa.

Klemen Orter se že zelo veseli svojega nastopa. Foto: Mediaspeed

Mladi Orter je po vzoru nekaterih glasbenih kolegov začel pripravljati skladbe za balkanski trg, bolj aktiven pa želi postati tudi na družbenih omrežjih.

Mladi Klemen Orter, samosvoj pevec z umetniškim imenom Orter, v zadnjih letih na slovenskih festivalih priteguje vse več pozornosti. Leta 2016 je na MMS prejel nagrado za najobetavnejšega izvajalca, lani pa se je predstavil tako na Emi kot na MMS.

Odhod na Evrosong očitno še vedno ostaja njegova velika želja (naj spomnimo, da je že leta 2012 sodeloval v Misiji Evroviziji, a se žal ni uvrstil naprej), saj naskok na Emo načrtuje tudi letos. »Trenutno sem zaprt v studiu, kjer se že pripravljamo na razpis za Emo,« nam je zaupal.

Ker je perfekcionist, bi se skladbi, s katero se bo na razpis prijavil, rad dodobra posvetil, vendar pa ima ob tem kljub temu tudi druge načrte. »Imam novega, mladega producenta Mitjo Novaka, s katerim smo že začeli pripravljati skladbe tudi za balkanski trg. Poleg tega pa sem se odločil, da bom bolj aktiven na Instagramu, ki je danes res najboljša promocijska platforma za glasbenike.«