serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Mary Elizabeth Winstead in Ewan McGregor Svet24.si

Hčerka takole raztrgala slavnega očeta

ženska Petisvet.si

Skozi bolezen rak kriči duša! Kaj želi od vas?

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

Victoria Beckham Svet24.si

Victoria Beckham do mladostnega videza z lastno ...

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

Metod Pevec 2 Njena.si

Žena slovenskega režiserja zbolela za rakom

P.L. Zvezde

Kaj se dogaja z nadarjenim pevcem?

Klemen Orter se že zelo veseli svojega nastopa.

Klemen Orter se že zelo veseli svojega nastopa. Foto: Mediaspeed

Mladi Orter je po vzoru nekaterih glasbenih kolegov začel pripravljati skladbe za balkanski trg, bolj aktiven pa želi postati tudi na družbenih omrežjih.

Mladi Klemen Orter, samosvoj pevec z umetniškim imenom Orter, v zadnjih letih na slovenskih festivalih priteguje vse več pozornosti. Leta 2016 je na MMS prejel nagrado za najobetavnejšega izvajalca, lani pa se je predstavil tako na Emi kot na MMS.

Odhod na Evrosong očitno še vedno ostaja njegova velika želja (naj spomnimo, da je že leta 2012 sodeloval v Misiji Evroviziji, a se žal ni uvrstil naprej), saj naskok na Emo načrtuje tudi letos. »Trenutno sem zaprt v studiu, kjer se že pripravljamo na razpis za Emo,« nam je zaupal.

Ker je perfekcionist, bi se skladbi, s katero se bo na razpis prijavil, rad dodobra posvetil, vendar pa ima ob tem kljub temu tudi druge načrte. »Imam novega, mladega producenta Mitjo Novaka, s katerim smo že začeli pripravljati skladbe tudi za balkanski trg. Poleg tega pa sem se odločil, da bom bolj aktiven na Instagramu, ki je danes res najboljša promocijska platforma za glasbenike.«