IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

T.V.

VIDEO: Razplet in Upanje združena v videospotu

ansambel Razplet in Upanje

ansambel Razplet in Upanje Foto: tv Veseljak

Kdo je boljši se sprašujeta dva mlada ansambla.

To jesen sta moči družila dva mlada štajersko-prleška ansambla Upanje in Razplet. Se sprašujete kdo je boljši? Glasbo sicer težko merimo in tudi oboji fantje priznavajo, da je v narodno noši in na odru kar najbolje počutijo. No, za potrebe video spota pa so stopili tudi v boksarski ring.

Srečanje za šankom?
Fantje obeh ansamblov se poznajo že dlje časa. »Prve stike smo zagotovo navezali zaradi muzike, se srečali na kakšnem koncertu, festivalu. Sicer pa prihajamo iz istega konca Slovenije - Prlekija, Haloze, Ptuj, srečevali smo se tudi po raznih veselicah. Mogoče smo se celo nekateri člani prvič srečali za šankom« se smejejo. Primož Kirič in Klemen Zavec sta avtorja glasbe in besedila. Pri aranžmaju pa so fantje stopili skupaj.

SKUPINSKA.JPG
ansambel Upanje, ansambel Razplet
tv VeseljakV boj za dober video!
Kako narediti dober, zabaven in poseben video? Člani obe ansamblov so imeli kar nekaj idej, na koncu pa je prevladala ena: kdo je boljši naj odloči boksarski ring. »Na boksarski dvoboj se nismo posebej pripravljali, saj med nami veje prijateljstvo, v "boj" smo šli precej sproščeno. Bolj kot "dvoboj" nam je važno, da bodo gledalke in gledalci, predvsem pa tudi drugi glasbeniki ugotovili sporočilo pesmi« pravijo. Brez deklet pa v spotu seveda ni šlo. Našli so jih kar na socialnem omrežju. »Priznamo, da se nam jih je veliko javilo, kar nas je kar malce presenetilo. A na koncu smo se skupaj odločili za tri izbrana dekleta: Glorijo, Dolores in Patricijo. Zaupali smo jim vloge, ker smo vedeli, da bodo odlično in energično odigrale.«