Denis Toplak Odkrito.si

Bo Denis Toplak odpotoval v tople kraje?

blaz svab 2 Svet24.si

Blaž Švab naredil konec ugibanjem

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

janez zimmermann Svet24.si

Žilni kirurg Zimmermann očita novinarki Carlovi,...

KMETIJA (3) Svet24.si

Zmagovalec Franko: Nimam besed. Živim za take ...

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

aneta kmetija Njena.si

Aneta na preobrazbi: Od kmetice do modne lepotice

T.V.

Nemirovci podarjajo VIP VSTOPNICE za koncert

koncert ansambla Nemir

koncert ansambla Nemir Foto: osebni

Člani priljubljenega ansambla Nemir so se odločili, da z vstopnicami za koncert razveselijo poslušalce radia Veseljak.

To pa niso katere koli vstopnice, ampak VIP vstopnice. Danes ob 17. uri pridejo člani ansambla Nemir v studio radia Veseljak in podelili bodo 2x po 2 VIP VSTOPNICI. Z njimi poste dobilis edeža na koncertu v prvih vrstah in fotografiranje s člani ansambla po koncertu. Kaj morate storiti? Izpolnite spodnje podatke in držite pesti danes do 17. ure!

Dolenjski ansambel Nemir zagotovo velja za enega najbolj priljubljenih in kvalitetnih v narodno zabavni glasbi v Sloveniji. Fantje so zmagali že na mnogih festivalih narodno zabavne glasbe, največ pa jim pomeni podpora ljudi. Ravno zanje tudi vsako leto v Mokronogu pripravljajo veliki koncert. Lani so sicer naredili premor, so pa leta 2016 priredili nepozaben koncert in hkrati obeležili okroglih 10 let glasbenega delovanja.

Vodja ansambla Nemir, Gregor Možina, nam je sporočil veselo novico, da letos Nemirni koncert BO. In sicer že 7.   Vstopnice  za 7. Nemirni koncert so šle v prodajo 8.10.218! Kupite jih lahko na Pošti Slovenije, OMW, PETROL ter EVENTIM.SI. Cena je 15 eurov. Ko smo jih povprašali, kaj se bo na koncertu dogajalo in kdo so nastopajoči, so le pomežiknili: " Pričakujte nepozabno " !