IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

princ charles_rojstni dan Svet24.si

FOTO: Princ z najdražjimi, mali George pa v ...

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

darko klemen Njena.si

Huda poškodba Darka Klemna

A. C., Zvezde

Lepi Dasa je zdaj predvsem očka

Vlado Pilja z mlajšim sinom Nikolajem rad kakšno ušpiči. »Ostajam otrok po duši,« se smeji.

Vlado Pilja z mlajšim sinom Nikolajem rad kakšno ušpiči. »Ostajam otrok po duši,« se smeji. Foto: Osebni arhiv Vlada Pilje

Postavnega pevca Vlada Piljo smo nekoč poznali pod vzdevkom Lepi Dasa, zdaj pa bolj redko stopi na glasbene odre, čeprav je glasba njegova velika ljubezen.

»Seveda sem še glasbeno aktiven. Res pa je, da se v medijih in na odrih ne pojavljam toliko kot prej, saj sem dal prednost otrokoma, ki v tem obdobju odraščanja potrebujeta veliko starševske ljubezni, kar ne pomeni, da bosta pozneje zmogla čisto brez mene,« razlaga glasbenik, ki ima dva sinova.

Starejši Aleksander je te dni postal drugošolec in z očkom rešujeta matematične enačbe in kolesarita. Mlajši Nikolaj pa bo kmalu upihnil štiri svečke na torti in počneta stvari, primerne njegovi starosti. Najraje se vozita z vlakom, v najhujši vročini pa sta se šla kar nekajkrat ohladit na bazen. »O naraščaju ne razmišljam, dva fanta sta mi čisto dovolj. Sicer pa sem že bolj starejši občan,« se smeji Vlado, ki je te dni tudi nekoliko filozofski: rad ustvarja glasbo, a išče zvrst, ki bi jo izvajal iz srca in pri tem še užival.