serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Mary Elizabeth Winstead in Ewan McGregor Svet24.si

Hčerka takole raztrgala slavnega očeta

ženska Petisvet.si

Skozi bolezen rak kriči duša! Kaj želi od vas?

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

Victoria Beckham Svet24.si

Victoria Beckham do mladostnega videza z lastno ...

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

Metod Pevec 2 Njena.si

Žena slovenskega režiserja zbolela za rakom

A. C., Zvezde

Lepi Dasa je zdaj predvsem očka

Vlado Pilja z mlajšim sinom Nikolajem rad kakšno ušpiči. »Ostajam otrok po duši,« se smeji.

Vlado Pilja z mlajšim sinom Nikolajem rad kakšno ušpiči. »Ostajam otrok po duši,« se smeji. Foto: Osebni arhiv Vlada Pilje

Postavnega pevca Vlada Piljo smo nekoč poznali pod vzdevkom Lepi Dasa, zdaj pa bolj redko stopi na glasbene odre, čeprav je glasba njegova velika ljubezen.

»Seveda sem še glasbeno aktiven. Res pa je, da se v medijih in na odrih ne pojavljam toliko kot prej, saj sem dal prednost otrokoma, ki v tem obdobju odraščanja potrebujeta veliko starševske ljubezni, kar ne pomeni, da bosta pozneje zmogla čisto brez mene,« razlaga glasbenik, ki ima dva sinova.

Starejši Aleksander je te dni postal drugošolec in z očkom rešujeta matematične enačbe in kolesarita. Mlajši Nikolaj pa bo kmalu upihnil štiri svečke na torti in počneta stvari, primerne njegovi starosti. Najraje se vozita z vlakom, v najhujši vročini pa sta se šla kar nekajkrat ohladit na bazen. »O naraščaju ne razmišljam, dva fanta sta mi čisto dovolj. Sicer pa sem že bolj starejši občan,« se smeji Vlado, ki je te dni tudi nekoliko filozofski: rad ustvarja glasbo, a išče zvrst, ki bi jo izvajal iz srca in pri tem še užival.