IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

princ charles_rojstni dan Svet24.si

FOTO: Princ z najdražjimi, mali George pa v ...

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

darko klemen Njena.si

Huda poškodba Darka Klemna

S.G.

Zadnje slovo Marjana Robleka bo v ...

Marjan Roblek

Marjan Roblek Foto: Radio Veseljak

Kot smo že poročali, je minulo nedeljo preminil legendarni humorist in glasbenik, Marjan Roblek. Ker prejemamo veliko vaših pisem in klicev z vprašanji o pogrebu, vam sporočamo, da se bomo od Marjana poslovili jutri, v petek, 14. septembra na pokopališču v Križah pri Tržiču.
Pogreb se prične ob 17h in bo odprtega tipa.

Spomnimo:
Marjan Roblek je bil leta 1952 pobudnik za nastanek in soustanovitelj Beneških fantov, prvega zgodovinskega ansambla slovenske narodno-zabavne glasbe. Bil je tisti, ki je glasbene nastope kot pionir popestril z elementi humorja. Na nastopih je uravnotežil glasbo in humor, katera sta pravzaprav opravljala enako poslanstvo. Namenjena sta bila narodu in temu, da se narod zabava.
Četudi je eksplozija z ročno bombo Marjanu v najstniških letih iz naročja za vedno iztrgala harmoniko, mu je po drugi strani dala novo priložnost, da je s pristnim in preprostim humorjem ter dobro voljo opravljal življenjsko poslanstvo razveseljevanja ljudi. Kako uspešen je bil pri svojem poslanstvu pričajo dejstva, da so ga medse vabili vsi takratni najboljši ansambli domače glasbe. Dvorane so bile polne tudi na njegov račun.