IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

princ charles_rojstni dan Svet24.si

FOTO: Princ z najdražjimi, mali George pa v ...

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

darko klemen Njena.si

Huda poškodba Darka Klemna

ŽD

NOVO: Povej mi, kaj bi rada

Jan Plestenjak v studiu Radia Veseljak

Jan Plestenjak v studiu Radia Veseljak Foto: Veseljak

Jan Plestenjak predstavlja svojo novo skladbo še pred izidom novega albuma in koncertom, kamor vabi ob 25-letnici njegovega glasbenega ustvarjanja.

V studiu Radia Veseljak nas je po enoletnem glasbenem premoru obiskal še vedno najbolj zaželeni slovenski samec, Jan Plestenjak. Njegova glasba šibi kolena, pušča solze sreče in žalosti, predvsem pa predstavlja njegovo osebno življenjsko pot, ki je z vsako novo skladbo slajša.

Koncert ob 25-letnici

Ob 25-letnici svoje glasbene kariere nas Veseljake lepo vabi v Športno dvorano Stožice, in sicer 20. oktobra 2018, ko bo skupaj s prijatelji proslavil ta častitljivi jubilej.

"Priznam, da so bile na moji glasbeni poti tudi slepe ulice, enosmerne ceste, včasih kakšen čuden ovinek, a ko sem prišel do križišča poti sem se odloči, da bom nadaljeval po poti, ki jo najbolj čutim. Da bom iskren, ustvarjalen, zvest samemu sebi in ne trendom in okusom drugih."

Na koncertu si bo oder delil z glasbenimi prijatelji: Modrijani, Poskočnimi muzikanti, Challetom Salletom, Nino Pušlar, Ladom Bizovičarjem in drugimi.

IMG_2068.jpeg
Veseljakov Žiga Deršek in Jan Plestenjak
Veseljak

Novi hit -Povej mi, kaj bi rada

Te dni Jan Plestenjak osvaja publiko s svojo čisto novo pesmijo Povej mi, kaj bi rada. Vabljeni k ogledu čutnega videospota in k iskanju odgovora na naslovno vprašanje.