tadej pisek Odkrito.si

Nič več skrivnost! To je dekle Tadeja Piška

Medicinske sestre na delo včasih prihajajo tudi bolne Svet24.si

Sestra Laura: Na delo tudi z visoko vročino

dišeče palčke Petisvet

Kot temni madeži se lepijo na nas

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

horoskop, astrologija (1) Svet24.si

Horoskop za sredo, 15. avgusta

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

spela groselj Njena.si

Špeli Grošelj tudi ta razvada ni dovolj

ŽD

POLKAFEST: Vstopnine ni!

Edinstveni dogodek, ki ga lahko doživite samo enkrat, bo brezplačen!

V starem jedru mesta Celje bo 2. septembra 2018 nepozaben dogodek, s katerim se bo Slovenija zapisala v svetovno zgodovino in se na poseben način poklonila pristni, slovenski tradiciji in običajem.

Na prvem Polkafestu bomo namreč podirali svetovni rekord v najštevilčnejšem plesanju polke, se po plesišču vrteli v ritmu slovenske narodnozabavne glasbe, lačne želodčke napolnili s pristnimi slovenskimi dobrotami in se skupaj z najmlajšimi šli prave slovenske igre. Pristno in edinstveno doživetje, ki ga lahko doživite le enkrat, bo tokrat brez vstopnine in popolnoma brezplačno!

Dogodek, kot ga še ni bilo!

Celodnevna zabava za vse generacije obljublja vrsto aktivnosti, ki bodo navdušile mlado in staro. Poleg največjega števila plesalcev polke na enem mestu, ki bodo za nekaj trenutkov zaplesali ta poskočen ples in se borili za laskavi naziv svetovnih rekorderjev v plesanju polke, nas čaka še odmevna zabava v družbi zvenečih imen slovenske narodnozabavne glasbe, ki ob prelomnem zgodovinskem dogodku prav zagotovo ne smejo manjkati.

Z nami bodo Modrijani, Ans. Roka Žlindre, Spev, Stil, Čuki, Nemir, Vikend, Vihar, Ans. Blaža Hutevca, Mali Bu, Euro kvintet in Ans. Šepet!

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki jih bo pričakal noro atraktivni Polkaland s številnimi zabavnimi slovenskimi igrami, za lačne želodčke pa bodo na voljo številne dišeče kulinarične specialitete izpod rok pridnih slovenskih žena. Tega zagotovo ne smete zamuditi, zato hitro preverite spletno mesto polkafest.si za več informacij.

Se vidimo? --> SE!