bukovec_brigita1 (1) Odkrito.si

Skrivnostna poroka Brigite Bukovec v tujini

ema 2019_zala kralj_gašper šantl Svet24.si

Kaj pravita zmagovalca Eme o grdih besedah besedah...

Horoskop Petisvet.si

Horoskop od 18.2. do 24.2.2019

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Ljubljančani, življenje bo še dražje: dražja ...

Ljubezen po domace20 Svet24.si

Kmetje in kmetica spet iščejo ljubezen

grammy10 Najstnica.si

Slavna raperka popolnoma drugačna

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme končno pokazala trebušček

ŽD

POLKAFEST: Vstopnine ni!

Edinstveni dogodek, ki ga lahko doživite samo enkrat, bo brezplačen!

V starem jedru mesta Celje bo 2. septembra 2018 nepozaben dogodek, s katerim se bo Slovenija zapisala v svetovno zgodovino in se na poseben način poklonila pristni, slovenski tradiciji in običajem.

Na prvem Polkafestu bomo namreč podirali svetovni rekord v najštevilčnejšem plesanju polke, se po plesišču vrteli v ritmu slovenske narodnozabavne glasbe, lačne želodčke napolnili s pristnimi slovenskimi dobrotami in se skupaj z najmlajšimi šli prave slovenske igre. Pristno in edinstveno doživetje, ki ga lahko doživite le enkrat, bo tokrat brez vstopnine in popolnoma brezplačno!

Dogodek, kot ga še ni bilo!

Celodnevna zabava za vse generacije obljublja vrsto aktivnosti, ki bodo navdušile mlado in staro. Poleg največjega števila plesalcev polke na enem mestu, ki bodo za nekaj trenutkov zaplesali ta poskočen ples in se borili za laskavi naziv svetovnih rekorderjev v plesanju polke, nas čaka še odmevna zabava v družbi zvenečih imen slovenske narodnozabavne glasbe, ki ob prelomnem zgodovinskem dogodku prav zagotovo ne smejo manjkati.

Z nami bodo Modrijani, Ans. Roka Žlindre, Spev, Stil, Čuki, Nemir, Vikend, Vihar, Ans. Blaža Hutevca, Mali Bu, Euro kvintet in Ans. Šepet!

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki jih bo pričakal noro atraktivni Polkaland s številnimi zabavnimi slovenskimi igrami, za lačne želodčke pa bodo na voljo številne dišeče kulinarične specialitete izpod rok pridnih slovenskih žena. Tega zagotovo ne smete zamuditi, zato hitro preverite spletno mesto polkafest.si za več informacij.

Se vidimo? --> SE!