mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

j.u.

VIDEO: Natalija Verboten je šokirala

Natalija Verboten - Lepa na pogled

Natalija Verboten - Lepa na pogled Foto: Tibor Golob

Natalija Verboten je kot kameleon – ko že misliš, da jo poznaš, spet močno preseneti.

Priljubljena pevka predstavlja svežo, poletno skladbo 'Lepa na pogled' z zanimivim preobratom ob koncu videa!

Pesem 'Lepa na pogled' je nastala v delavnici vrhunskih ustvarjalcev, prekaljenih glasbenih mačkov – Martina Štibernika, ki je napisal melodijo in poskrbel za celotno zvočno podobo, ter Perota Lovšina, ki je napisal besedilo.

Da Natalija z odlično ekipo sodelavcev misli resno in malce drugače kot smo je bili vajeni doslej, dokazuje tudi videospot, ki je nastal pod budnim očesom prodornega mladega režiserja Nika Kara.

Na Natalijino željo so videospot posneli kar v njenem domačem kraju, v okolici Zgornje Kungote. Poleg prelepe pokrajine je lokalna posebnost cesta v obliki srca, ki pripelje na Špičnik k Turistični kmetiji Dreisiebner kjer so posneli te srčne kadre. S sopotnikom, ki ga je odigral vrhunski modni fotograf Tibor Golob, sta se v starodobniku roza barve, Fordu Thunderbirdu (letnik 1957) iz mariborskega salona Goodtimers, podala na pot po znani štajerski vinski cesti. Na koncu njune poti, na kraju s čudovitim razgledom na Urbanu nad Kamnico, je enega od njiju pričakala srčna izbranka in dahnila … da. Vendar kateremu od njiju?

Vlogo lepe neveste je v svoji poročni kreaciji odigrala modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovsky. Ali je mogoče, da je v ljubezenski zgodbi drzen razplet in se bo Natalija poročila z Jernejo? 

Za novo in drzno video zgodbo je Natalija ob sebi zbrala ekipo vrhunskih umetnikov. Natalijine čudovite obleke je izbrala stilistka in modna oblikovalka in Jerneja P. Zhembrovskyy; ličenje je zaupala Doroteji Premužič, njeno pričesko je oblikoval Kristijan Skamljič.

Za edinstvene, dih jemajoče cvetlične aranžmaje, ki so v modnih vodah po svetu trenutno izjemno priljubljeni, je poskrbel priznan mariborski mojster rož in dekoracije Iztok Harb.

Med snemanjam videa je v svoj fotoaparat kadre lovil Tibor Golob.