Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

T.V.

Saša Lendero obiskala lepotnega kirurga?

Za Saško Lendero so bile Oliverjeve pesmi "čudovite zvezde" njene mladosti.

Za Saško Lendero so bile Oliverjeve pesmi "čudovite zvezde" njene mladosti. Foto: Osebni arhiv

Ali se Saša Lendero na novo uspešnico pripravlja z lepotnimi popravki?

Pred dnevi smo s strani naše poslušalke uredništvo prejeli zanimive fotografije. Na njih je ujeta priljubljena pevka Saša Lendero, ki je očitno imela opravke v prostorih, kjer so poznani tudi po plastični in estetski kirurgiji. Pomislili smo, da se je tudi Saška po vzoru mnogih svetovnih in slovenskih zvezdnic odločila za polepšanje pred poletjem.

Saška Lendero4.jpg
Čeprav je videti, da vedno nasmejani pevki leta ne morejo do živega, pa je večna mladost še kako mamljiva, če sklepamo po velikemu delu ženske popularne scene. V zdravstveni ustanovi se je Saška menda zadržala precej dolgo in odšla vidno dobre volje. Seveda smo jo poklicali za komentar, a nismo imeli sreče. Klic pa nam je vrnila prihodnji dan, ne preveč presenečena ob našem vprašanju in omembi opažanj naše bralke.

»Na lepotno operacijo verjetno ne bi prišla takole očitno, saj so me izkušnje naučile, da smo ljudje neskončno radovedna bitja, kadar gre za osebe okoli nas. Tako mi recimo pred leti ni uspelo zadržati novice o nosečnost, čeprav sem se za to res trudila. Izdala me je nosečnica, ki je ob istem času čakala na pregled, mislim , da je šlo za nuhalno svetlino. Takrat sem bila zelo, zelo žalostna, saj sem se za nosečnost dokaj pozno odločila in je bilo tveganja malo več«, se je razgovorila Saška. »Res je, da sem obiskala ordinacijo doktorja Bartenjeva, vendar sem imela za to bolj resen razlog, kot so lepotni popravki. Moja zdravnica je bila namreč zelo zaskrbljena zaradi velikega materinega znamenja, ki sem ga imela točno nad hrbtenico in je v zadnjem času precej zrastlo, spremenilo barvo in obliko, ter me začelo boleti. Dr. Bartenjev mi je zdaj znamenje že izrezal in rano zašil, ter poslal izrezano tkivo na histološki pregled. Seveda držim pesti, da je vse v redu, malo pa me je pomiril že zdravnik, ki je na tem področju eden vodilnih strokovnjakov pri nas. Moja ranica na hrbtu se krasno celi, gubice in oblike, ki so, pa zaenkrat kar ostajajo z mano!« se je še nasmejala ob koncu.

No, mi pa smo veseli, da je Saškina lepota naravna in da ji ni treba posegati po lepotnih popravkih. Tudi kakšna naravna gubica na slovenskih estradnicah nas ne bi zmotila, kajne ;)!