tatjana mihelj Odkrito.si

Obraz Planet TV žaluje

som Svet24.si

Orjaški ulov iz Ormoškega jezera

Roke bog Petisvet

Žal mi je, čas je, da greš

Kolinda Grabar Kitarovič_rusija 2018 Svet24.si

"Smo najbolj revni v EU!" je spomnil politike, ki ...

nuby lončki odpoklic Svet24.si

Pozor! Ste kupili ta lonček? Nemudoma ga vrnite!

4 - Nika Zorjan Najstnica.si

Nika Zorjan uživa v poletju

meghan markle Njena.si

Meghan Markle na robu solz

revija Zvezde

Boštjan Romih je končno priznal

Boštjan Romih je knjigo prebral in se pomenljivo smehljal. Življenje s puberzverjo se odvija med nevihtami in žarkim soncem, je povedal.

Boštjan Romih je knjigo prebral in se pomenljivo smehljal. Življenje s puberzverjo se odvija med nevihtami in žarkim soncem, je povedal. Foto: Mateja J. Potočnik

Med poroko je razmišljal o nogometu.

Boštjan Romih, ki je s svojo Laro pred kratkim praznoval štirinajsto obletnico poroke, je končno spregovoril. »Bilo je med evropskim prvenstvom v nogometu in prav na dan moje poroke sta igrali Nizozemska in Švedska. Žal sem tekmo bolj malo spremljal, ker sem imel druge opravke, med katerimi sem izgovoril tudi čudoviti da. Štirinajst let po tistem pa sem ženi Lari zdaj končno priznal, da sem se med poročnim slavjem izmuznil in gledal enajstmetrovke. Ugotovil sem namreč, da je bila na hodniku televizija.« To so pač tisti pravi nogometni navijači, ki jih kar srce boli, kadar morajo izpustiti kakšno tekmo. Letos Boštjan ni obremenjen s pripravami na poroko, tako da lahko tekme na svetovnem prvenstvu spremlja kadar koli in kolikor si jih želi.