tv-moja1 Odkrito.si

Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor

Billy Joe Saunders Svet24.si

VIDEO: Boksarski šampion domnevni odvisnici za ...

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

vreme, tenis, dež, padavine Svet24.si

Velika sprememba je v zraku: v igri dva scenarija

hailey baldwin, justin bieber Svet24.si

Justin Bieber naj bi se poročil

planet tv bar Njena.si

V Baru že nov parček?

spela groselj Njena.si

Grošljeva na veliko preklinjala

T.V.

Tekmovanje harmonikarjev Jezersko bo to soboto

Tradicionalno tekmovanje harmonikarjev na Jezerskem bo letos potekalo prihajajočo soboto.

Na Jezerskem potekati tradicionalno tekmovanje harmonikarjev poteka 25. junija. Vendar jo je vreme zagodlo in se bo tekmovanje odvijalo v soboto, 14. julija.

Vsak harmonikar bo zaigral eno oziroma 2 skladbi, odvisno od števila prijav. Razdeljeni bodo v 3 starostne kategorije. Prijave bomo sprejemali na dan prireditve, 14. julija od 9. do 10.30.ure. Za vse informacije in prijavo vnaprej pa lahko pišete na info@veseljak.si ali pokličete Aleša na Jezersko na 041 762 636.


Komisija bo v sestavi:
Martin Vodlan. Vrhunski muzikant, vodja ansambla Viharnik, ki deluje že dobrega četrt stoletja. Martin pa je tudi priznani učitelj harmonike.

MARTIN VODLAN.jpg


Simon Bučar. Je vodja glasbene šole Bučar in učitelj igranja harmonike. V okviru glasbene šole pripravljajo zanimive projekte: s harmoniko so že šli na Sedmera jezera, v Postojnsko jamo, prehodili slovensko obalo, pripravili musical, vsakoletne koncerte, posneli lastne skladbe in 2 videospota.

Simon Bučar.jpg


Gašper Seljak. Je odličen harmonikar, zmagovalev večih tekmovanj, prepričljivo je zmagal tudi na Jezerskem. Je član ansambla Lun'ca in radijski voditelj. 

Gašper Seljak.jpg
Gašper Seljak


Po tekmovanju okoli 13. ure pa sledi veselica z radiem Veseljak in narodnozabavnim ansamblom Boršt, zmagovalci letošnjega festivala Vurberk!