tv-moja1 Odkrito.si

Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor

Billy Joe Saunders Svet24.si

VIDEO: Boksarski šampion domnevni odvisnici za ...

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

vreme, tenis, dež, padavine Svet24.si

Velika sprememba je v zraku: v igri dva scenarija

hailey baldwin, justin bieber Svet24.si

Justin Bieber naj bi se poročil

planet tv bar Njena.si

V Baru že nov parček?

spela groselj Njena.si

Grošljeva na veliko preklinjala

m.o./j.u.

VIDEO: Svežini na slovenskem glasbenem parketu je ime Kvartet Pušeljc!

V kvartetu prepevajo brata David in Sebastijan Bevc, Blaž Gobec in Gregor Kolar.

Kvartet Pušeljc sestavljajo štirje prijatelji, ki jih že nekaj let druži veselje do petja in glasbe. Preden so uradno stopili na pot po kateri trenutno hodijo, so  skupaj gulili šolske klopi, preigravali trše ritme v rock bandu, kot ljubitelji dobre hrane in pijače pa so vsi člani neuradnega in neregistriranega društva ljubiteljev kulinarike “gurmani”. Vse se je začelo s paketom čevapčičev. 

V kvartetu prepevajo brata David in Sebastijan Bevc, Blaž Gobec in Gregor Kolar. Njihova prva lastna skladba nosi naslov Morda še kaj?  Avtorja sta znani tekstopisec Damjan Pasarič in David Bevc. Aranžma so s skupnimi močmi prispevali fantje sami. »Skladba je ena takih, ki jih slišiš in ti ostanejo cel dan v glavi, nasploh so nas odzivi ljudi ki so pesem slišali prvi razveselili. Menimo da je najpomembneje, da v pesem verjameš, da ti je všeč in da si pri izvajanju in poslušanju le-te sproščen. In ker smo pri vseh teh stvareh naredili kljukico, smo se odločili, da pesem dobi tudi video podobo« pravijo in ob enem še razkrijejo, da v spotu niso sami.

»Vsak ustvarjalec se odloči in oceni kaj ima potencial za spot in kaj ne. Kako želi predstaviti skupino in po kakšni poti želi stopati. Tako da je to stvar skupne presoje v skupino. Spoti so način izražanja in ne sredstvo s katerim opozoriš na komad. Če se pesem in videopodoba dopolnjujeta je to največ kar si lahko pri teh stvareh skupina ali posameznik želi. Ana se v vlogi igralke znašla odlično. Glede na njene izkušnje niti nismo bili preveč presenečeni, vseeno pa je s svojo prezenco in iznajdljivostjo pred kamero še presegla pričakovanja. Prav tako nas je pozitivno presenetil Lucijan. Ima sicer manj tovrstnih izkušenj kot Ana, a takoj ko smo se odločili da ga povabimo k sodelovanju, smo imeli dober občutek. Oba sta naša dolgoletna prijatelja in veseli smo kadar lahko v  projekte skupine vključujemo prijatelje« še dodajo in ob enem povedo, da so z novo ekipo televizije Veseljak zelo zadovoljni. »Pozitivno so nas presenetili s svojimi idejami in delovno vnemo, res pa je, da niti nismo vedeli kaj pričakovati, saj je bilo to snemanje prvi podvig te sorte za Kvartet Pušeljc. Same pohvale!« so bili po snemanju navdušeni David, Sebastijan, Blaž in Gregor.