mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

m.o.

VIDEO: V najnovešem spotu S.O.S. kvinteta se pleše!

SOS kvintet

SOS kvintet

S.O.S. kvintet predstavlja novo skladbo in tudi nov video spot, ki je nastal skupaj z ekipo TV Veseljak. Adios pravijo pevka Kaja in ostali fantje.

Snemanje je potekalo na Koroškem in čeprav so člani ansambla utrujeni od napornega in delovnega vikenda, so dali vse od sebe.
»Polka je nekaj svežega v našem repertoarju, želeli smo si nekaj novega in mislim, da smo zadeli tisto pravo svežino, ki smo jo iskali. Seveda pa je vse skupaj sovpadalo s tem, da smo zamenjali pevko in nastala je želja po novem, drugačnem videospotu. Veliko smo se pogovarjali o različnih lokacijah, ki so bile dokaj zanimive za nas pa vendar moramo priznati, da marsikatera ustanova ima še zmeraj predsodke glede narodno-zabavne glasbe. Tako da smo se dogovorili s Kompleksom Ravne - ambient je odličen in ta lokacija je bila prava« povedo.
Snemali so s produkcijo televizije Veseljak. Snemanje spota pa seveda ni kar tako. »Samo snemanje ni bilo naporno, ampak vseeno smo bili utrujeni, ker smo imeli prejšnji dan en špil in nismo kaj veliko spali. Sicer pa mora po našem mnenju vsak ansambel začutiti katera skladba ima dobro zgodbo, za katero se splača posneti spot. In nato je treba  tisto, v  kar verjameš, uresničiti. Verjetno bi bili vsi zelo veseli, če bi lahko imeli za vsako skladbo posnet videospot pa vendar to ne gre. Veliko je priprav, odrekanj, zato moraš tistega, ki ga snemaš narediti dobro. In verjamemo, da je TV Veseljak prava ekipa za to« še dodajo dekle in fantje.
In kdo še nastopa v novem videu?
50a6bbeca5b2c0f49337bfdcacb442ae.jpeg
»To sta Kristina Zvonar in Aljaz Planinšek. Sta plesalca, ki pleseta z dušo, prijetna in zabavna. Ostali statisti v spotu pa so večinoma Kajini prijatelji in prijateljice ter sošolke« še izvemo.
Vas zanima kakšen plesni žur so priredili v spotu? In kako zvenijo z novo vokalistko? Pokukajte na TV Veseljak ali na svetovni splet. Ne bo vam žal!