tic Odkrito.si

Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo

horoskop-2 Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 24. junija

natalija_gros1 Svet24.si

Natalija Gros pušča preteklost za seboj

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

profimedia-0034991846 Petisvet

Kdaj nas mrtvi obiščejo v trenutku smrti?

dragic Njena.si

Goran Dragić pokazal drugačno fotografijo

K.M.

Tanja Ribič iskreno o odnosu med hčerama

Tanja Ribič

Tanja Ribič Foto: Mediaspeed.net

Se Zala in Ela v resnici razumeta?

Slovenska igralka, pevka in sodnica v šovu Znan obraz ima svoj glas, Tanja Ribič, je skupaj s svojima hčerama, Zalo in Elo, gostovala v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija, kjer so dekleta razkrila kar nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja družine Ribič-Djurić. Predvsem Tanja je spregovorila tudi o odnosu med hčerama, med katerima je kar 8 let in pol razlike. 

"Na srednjo šolo bom šla na Bežigrad, potem pa bom kot Zala," je priznala Ela, a ji je Zala hitro rekla, da mora biti Ela in ne Zala. Tanja Ribič pa je izdala, da si je zala vedno želela sestrico, a da je želela starejšo, ki ji jo z Đurom seveda nista mogla omogočiti. "Ko je dobila sestrico, je bila sama ljubezen. Je bil pa kar šok, ko je šla Zala v srednjo šolo in se je morala več učiti. Ko je šla prvič v Ameriko za en mesec in ko se je vrnila, je Ela tako zelo jokala, da se je dušila od joka. In sem mislila, da ne bo to šlo. Ampak smo se navadili," je iskreno priznala Tanja. 

Zala in Ela pa sta še dodali, da sta kljub starostni razliki močno povezani, vendar morda na nekoliko drugačen način. "Na začetku sem se bolj počutila kot mama ali teta. Zdaj pa sva že bolj 'frendici'. Pred dnevi sva šli skupaj na koncert od očija in plesali," je razložila Zala, Ela pa je dodala, da se razlika v resnici sploh ne pozna in da je vesela, ker je toliko starejša, ker je tako, kot da ima dve mamici. 

V čem pa sta si dekleti, ki se odlično razumeta, še različni? Vse tri se strinjajo, da so razlike predvsem posledica starostne razlike in da Zala lažje svoja čustva deli z drugimi ljudmi, Ela pa na to še ni pripravljena.