serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

cernic Svet24.si

V spomin na Roka, ki bi danes dopolnil 22 let

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni želela, da to pride na dan takoj!

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

Macaulay Culkin Svet24.si

Kaj se je res dogajalo med otroškim zvezdnikom in...

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

Metod Pevec 2 Njena.si

Žena slovenskega režiserja zbolela za rakom

j.u.

Člani ansambla Zadetek sprašujejo: "Si čisto znorela?"

Fantje ansambla Zadetek se v tem letu že pridno pripravljajo na različne festivale narodno zabavne glasbe, ustvarjajo nove pesmi, skratka pridno delajo.

Poleg tega pa so v preteklih, toplih dneh posneli mladostno, razigrano in navihano polko z naslovom "SI ČISTO ZNORELA". Seveda so pesem opremili tudi s sliko, ki jo lahko najdete spodaj.

Smo pa s fanti ob tem na hitro poklepetali o njihovih načrtih in izkušnjah z oboževalkami:

Veseljak: Kakšni so plani Ansambla za leto 2018?
"Plani ansambla za leto 2018 so precej veliki. Lahko bi rekli.. preklopili smo v višjo prestavo... ;). V načrtu imamo že ta trenutek vsaj 4 narodno - zabavne festivale. Prav tako smo posneli že veliko novih skladb, ki bodo počasi ena za drugo vse do decembra prihajale med naše poslušalce. Posneti je treba še videospote. Konec leta bo izšel naš nov CD, in seveda planiramo, da bomo priredili tudi velik koncert.
Načrtujemo tudi par sodelovanj z drugimi ansambli, kako in kaj, pa bomo prepustili času. Zagotovo bo pa nas letos ogromno za slišat ;). "

Veseljak: S čim se vam zdi, da bolj zadenete poslušalce? S polko ali valčkom?
"Rekli bi, da poslušalce zadenemo z vsem.. Ne samo z glasbo, ampak tudi s pozitivno energijo. Slednjo poslušalci začutijo tako doma, kot na raznih odrih širom po Sloveniji. Med tem ko znajo bit polke tiste ki dvignejo razpoloženje v vsej dvorani, energijo na odru, ter nasmejijo vsakega v naši okolici, znamo s prelepimi valčki pričarati prav posebno vzdušje... Naš namen pri valčkih je tak, da se čim večjemu številu ljudi naježi koža... Zadenemo na vsak način ;)"

Veseljak: Si čisto znorela? Kdo so avtorji te skladbe? Kakšne so izkušnje članov Ansambla Zadetek iz nastopov; so take bliskovite simpatije pri vas pogoste?
"Avtor besedila in glasbe pesmi "Si čisto znorela" je vodja ansambla, harmonikar Matic Lorbek. Aranžma pa je delo celotnega ansambla Zadetek. Vsak izmed članov predlaga par idej in na koncu nastane to kar slišite poslušalci.
Hmm.. Bliskovite simpatije?.. haha. Zagotovo je ogromno lepih deklet, pomežikov, simpatij, smeha in tako naprej... V glavnem pa se na nastopih posvečamo družbi, ter sami zabavi... Čas za dekleta nastopi pa potem, ko končamo delo, zaradi katerega smo kamorkoli prišli ;)"

So zvito odgovorili fantje, ki jim privoščimo uspešno glasbeno letino.