IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

princ charles_rojstni dan Svet24.si

FOTO: Princ z najdražjimi, mali George pa v ...

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

darko klemen Njena.si

Huda poškodba Darka Klemna

s.g.

Danes praznuje...

ZDRAVKO GERŽINA

ZDRAVKO GERŽINA

... ​rojstni dan g. ​​ZDRAVKO GERŽINA. Slednji se lahko pohvali, da je bil prvi v nekdanji skupni republiki z dovoljenjem za opravljanje agencijskih dejavnosti za delo z glasbeniki.
Bil je tudi prvi uporabnik licence za izvedbo lepotnega tekmovanja Miss Slovenije. Zdravko je tudi oče Natke Geržina, ene izmed članic legendarne dekliške glasbeno-pevske skupine Power dancers.
Prav tako velja omeniti, da je Mariborčan že desetletja tesno povezan z narodno-zabavno glasbo, tudi preko dogodkov, ki jih zelo uspešno in na visokem nivoju organizira preko svoje dolgoletne agencije Geržina Videoton. V preteklosti je sodeloval z največjimi imeni domače glasbe. Naj omenimo samo Ansambel bratov Avsenik, Ansambel Lojzeta Slaka, Alpski kvintet, dolga leta je sodeloval z ansamblom Trim iz Maribora, ... itd...
Zdravko je izjemen poštenjak, glasbeniki ga močno cenijo tudi zaradi njegove zanesljivosti in korektnosti, zato ga še danes skoraj ni slovenskega festivala domače glasbe, kjer gospod ne bi bil prisoten.


Vse najboljše mu želimo Veseljaki!