zolnir Odkrito.si

Nova družinska sreča Urške Žolnir Jugovar

Nina Donelli 1 Svet24.si

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja

khloe kardashian Njena.si

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, ...

s.g.

Danes praznuje...

ZDRAVKO GERŽINA

ZDRAVKO GERŽINA

... ​rojstni dan g. ​​ZDRAVKO GERŽINA. Slednji se lahko pohvali, da je bil prvi v nekdanji skupni republiki z dovoljenjem za opravljanje agencijskih dejavnosti za delo z glasbeniki.
Bil je tudi prvi uporabnik licence za izvedbo lepotnega tekmovanja Miss Slovenije. Zdravko je tudi oče Natke Geržina, ene izmed članic legendarne dekliške glasbeno-pevske skupine Power dancers.
Prav tako velja omeniti, da je Mariborčan že desetletja tesno povezan z narodno-zabavno glasbo, tudi preko dogodkov, ki jih zelo uspešno in na visokem nivoju organizira preko svoje dolgoletne agencije Geržina Videoton. V preteklosti je sodeloval z največjimi imeni domače glasbe. Naj omenimo samo Ansambel bratov Avsenik, Ansambel Lojzeta Slaka, Alpski kvintet, dolga leta je sodeloval z ansamblom Trim iz Maribora, ... itd...
Zdravko je izjemen poštenjak, glasbeniki ga močno cenijo tudi zaradi njegove zanesljivosti in korektnosti, zato ga še danes skoraj ni slovenskega festivala domače glasbe, kjer gospod ne bi bil prisoten.


Vse najboljše mu želimo Veseljaki!