povse 2 Odkrito.si

Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 17. julija

Andreja pogled gor Petisvet

Energijsko čiščenje prostora osupljivo ...

sedež, levica, luka mesec Svet24.si

Mesec čaka na klic, v SMC in SAB še upajo, LMŠ ...

Garrett Matthias Svet24.si

Petletni deček napisal lastno osmrtnico in pogreb...

Justin Bieber in Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber objavil vročo fotografijo

helena blagne Njena.si

Takšen je postal sin Helene Blagne

s.g.

Danes praznuje...

ZDRAVKO GERŽINA

ZDRAVKO GERŽINA

... ​rojstni dan g. ​​ZDRAVKO GERŽINA. Slednji se lahko pohvali, da je bil prvi v nekdanji skupni republiki z dovoljenjem za opravljanje agencijskih dejavnosti za delo z glasbeniki.
Bil je tudi prvi uporabnik licence za izvedbo lepotnega tekmovanja Miss Slovenije. Zdravko je tudi oče Natke Geržina, ene izmed članic legendarne dekliške glasbeno-pevske skupine Power dancers.
Prav tako velja omeniti, da je Mariborčan že desetletja tesno povezan z narodno-zabavno glasbo, tudi preko dogodkov, ki jih zelo uspešno in na visokem nivoju organizira preko svoje dolgoletne agencije Geržina Videoton. V preteklosti je sodeloval z največjimi imeni domače glasbe. Naj omenimo samo Ansambel bratov Avsenik, Ansambel Lojzeta Slaka, Alpski kvintet, dolga leta je sodeloval z ansamblom Trim iz Maribora, ... itd...
Zdravko je izjemen poštenjak, glasbeniki ga močno cenijo tudi zaradi njegove zanesljivosti in korektnosti, zato ga še danes skoraj ni slovenskega festivala domače glasbe, kjer gospod ne bi bil prisoten.


Vse najboljše mu želimo Veseljaki!