Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

s.g.

Danes praznuje...

ZDRAVKO GERŽINA

ZDRAVKO GERŽINA

... ​rojstni dan g. ​​ZDRAVKO GERŽINA. Slednji se lahko pohvali, da je bil prvi v nekdanji skupni republiki z dovoljenjem za opravljanje agencijskih dejavnosti za delo z glasbeniki.
Bil je tudi prvi uporabnik licence za izvedbo lepotnega tekmovanja Miss Slovenije. Zdravko je tudi oče Natke Geržina, ene izmed članic legendarne dekliške glasbeno-pevske skupine Power dancers.
Prav tako velja omeniti, da je Mariborčan že desetletja tesno povezan z narodno-zabavno glasbo, tudi preko dogodkov, ki jih zelo uspešno in na visokem nivoju organizira preko svoje dolgoletne agencije Geržina Videoton. V preteklosti je sodeloval z največjimi imeni domače glasbe. Naj omenimo samo Ansambel bratov Avsenik, Ansambel Lojzeta Slaka, Alpski kvintet, dolga leta je sodeloval z ansamblom Trim iz Maribora, ... itd...
Zdravko je izjemen poštenjak, glasbeniki ga močno cenijo tudi zaradi njegove zanesljivosti in korektnosti, zato ga še danes skoraj ni slovenskega festivala domače glasbe, kjer gospod ne bi bil prisoten.


Vse najboljše mu želimo Veseljaki!