tv-moja1 Odkrito.si

Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor

Billy Joe Saunders Svet24.si

VIDEO: Boksarski šampion domnevni odvisnici za ...

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

vreme, tenis, dež, padavine Svet24.si

Velika sprememba je v zraku: v igri dva scenarija

hailey baldwin, justin bieber Svet24.si

Justin Bieber naj bi se poročil

planet tv bar Njena.si

V Baru že nov parček?

spela groselj Njena.si

Grošljeva na veliko preklinjala

s.g.

Danes praznuje...

ZDRAVKO GERŽINA

ZDRAVKO GERŽINA

... ​rojstni dan g. ​​ZDRAVKO GERŽINA. Slednji se lahko pohvali, da je bil prvi v nekdanji skupni republiki z dovoljenjem za opravljanje agencijskih dejavnosti za delo z glasbeniki.
Bil je tudi prvi uporabnik licence za izvedbo lepotnega tekmovanja Miss Slovenije. Zdravko je tudi oče Natke Geržina, ene izmed članic legendarne dekliške glasbeno-pevske skupine Power dancers.
Prav tako velja omeniti, da je Mariborčan že desetletja tesno povezan z narodno-zabavno glasbo, tudi preko dogodkov, ki jih zelo uspešno in na visokem nivoju organizira preko svoje dolgoletne agencije Geržina Videoton. V preteklosti je sodeloval z največjimi imeni domače glasbe. Naj omenimo samo Ansambel bratov Avsenik, Ansambel Lojzeta Slaka, Alpski kvintet, dolga leta je sodeloval z ansamblom Trim iz Maribora, ... itd...
Zdravko je izjemen poštenjak, glasbeniki ga močno cenijo tudi zaradi njegove zanesljivosti in korektnosti, zato ga še danes skoraj ni slovenskega festivala domače glasbe, kjer gospod ne bi bil prisoten.


Vse najboljše mu želimo Veseljaki!