zolnir Odkrito.si

Nova družinska sreča Urške Žolnir Jugovar

Nina Donelli 1 Svet24.si

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja

khloe kardashian Njena.si

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, ...

A. C., Zvezde

Drzna in provokativna Raiven

Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod vzdevkom Raiven, ima od nedavno modre lase. Na fotografiji je z modnim oblikovalcem Matjažem Plošinjakom.

Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod vzdevkom Raiven, ima od nedavno modre lase. Na fotografiji je z modnim oblikovalcem Matjažem Plošinjakom. Foto: Mediaspeed

Sara Briški Cirman priznava, da ne želi biti kot drugi in vedno eksperimentira.

»Že dolgo nisem bila tako zaposlena, kot sem to pomlad. Pred dobrim tednom sem imela premiero v SNG Nova Gorica v drami Trojanke, kjer igram vlogo Kasandre. Nastopila sem tudi na tednu mode. Poleg tega imam junija diplomo na Akademiji za glasbo, kjer študiram solopetje, tako da so priprave na diplomski koncert v polnem teku. Veliko nastopam na raznih dogodkih in pa seveda pripravljam novo ploščo,« je povedala vsestranska pevka in igralka, ki bi se letos poleti rada posvetila ustvarjanju nove glasbe.

»Zame počitka do začetka julija praktično ni. Šele takrat imam rezervirane počitnice s fantom v Barceloni,« pravi. Vendar si je utrgala nekaj časa za obisk frizerja. Potem ko je bila dolgo rožnata in vijoličasta, je od nedavno modra. »Lase sem si pobarvala na modro zato, ker je že preveč pevk imelo rožnate lase. Ne želim biti kot drugi in vedno rada eksperimentiram,« pravi v smehu.