tadej pisek Odkrito.si

Nič več skrivnost! To je dekle Tadeja Piška

Medicinske sestre na delo včasih prihajajo tudi bolne Svet24.si

Sestra Laura: Na delo tudi z visoko vročino

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

horoskop, astrologija (1) Svet24.si

Horoskop za sredo, 15. avgusta

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

Tanja Ribič Njena.si

Tanjo Ribič na morju ujel zgoraj brez

A. C., Zvezde

Drzna in provokativna Raiven

Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod vzdevkom Raiven, ima od nedavno modre lase. Na fotografiji je z modnim oblikovalcem Matjažem Plošinjakom.

Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod vzdevkom Raiven, ima od nedavno modre lase. Na fotografiji je z modnim oblikovalcem Matjažem Plošinjakom. Foto: Mediaspeed

Sara Briški Cirman priznava, da ne želi biti kot drugi in vedno eksperimentira.

»Že dolgo nisem bila tako zaposlena, kot sem to pomlad. Pred dobrim tednom sem imela premiero v SNG Nova Gorica v drami Trojanke, kjer igram vlogo Kasandre. Nastopila sem tudi na tednu mode. Poleg tega imam junija diplomo na Akademiji za glasbo, kjer študiram solopetje, tako da so priprave na diplomski koncert v polnem teku. Veliko nastopam na raznih dogodkih in pa seveda pripravljam novo ploščo,« je povedala vsestranska pevka in igralka, ki bi se letos poleti rada posvetila ustvarjanju nove glasbe.

»Zame počitka do začetka julija praktično ni. Šele takrat imam rezervirane počitnice s fantom v Barceloni,« pravi. Vendar si je utrgala nekaj časa za obisk frizerja. Potem ko je bila dolgo rožnata in vijoličasta, je od nedavno modra. »Lase sem si pobarvala na modro zato, ker je že preveč pevk imelo rožnate lase. Ne želim biti kot drugi in vedno rada eksperimentiram,« pravi v smehu.