serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Mary Elizabeth Winstead in Ewan McGregor Svet24.si

Hčerka takole raztrgala slavnega očeta

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni želela, da to pride na dan takoj!

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

Victoria Beckham Svet24.si

Victoria Beckham do mladostnega videza z lastno ...

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

Metod Pevec 2 Njena.si

Žena slovenskega režiserja zbolela za rakom

A. C., Zvezde

Drzna in provokativna Raiven

Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod vzdevkom Raiven, ima od nedavno modre lase. Na fotografiji je z modnim oblikovalcem Matjažem Plošinjakom.

Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod vzdevkom Raiven, ima od nedavno modre lase. Na fotografiji je z modnim oblikovalcem Matjažem Plošinjakom. Foto: Mediaspeed

Sara Briški Cirman priznava, da ne želi biti kot drugi in vedno eksperimentira.

»Že dolgo nisem bila tako zaposlena, kot sem to pomlad. Pred dobrim tednom sem imela premiero v SNG Nova Gorica v drami Trojanke, kjer igram vlogo Kasandre. Nastopila sem tudi na tednu mode. Poleg tega imam junija diplomo na Akademiji za glasbo, kjer študiram solopetje, tako da so priprave na diplomski koncert v polnem teku. Veliko nastopam na raznih dogodkih in pa seveda pripravljam novo ploščo,« je povedala vsestranska pevka in igralka, ki bi se letos poleti rada posvetila ustvarjanju nove glasbe.

»Zame počitka do začetka julija praktično ni. Šele takrat imam rezervirane počitnice s fantom v Barceloni,« pravi. Vendar si je utrgala nekaj časa za obisk frizerja. Potem ko je bila dolgo rožnata in vijoličasta, je od nedavno modra. »Lase sem si pobarvala na modro zato, ker je že preveč pevk imelo rožnate lase. Ne želim biti kot drugi in vedno rada eksperimentiram,« pravi v smehu.