natasa gorenc Odkrito.si

Nataša Gorenc v norišnici

Melanie Marden Svet24.si

VIDEO: Spregovorila »gola Melania«: grozijo ji s...

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

tomislav hlevnjak Svet24.si

V grozljivi nesreči umrl policist Tomislav: za ...

einsiedler1 Svet24.si

Ženske se nimamo rade, a za to niso krivi moški

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

franc sever Njena.si

Iz zakulisja: V areni se je nekaj zalomilo

A. C., Zvezde

Drzna in provokativna Raiven

Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod vzdevkom Raiven, ima od nedavno modre lase. Na fotografiji je z modnim oblikovalcem Matjažem Plošinjakom.

Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod vzdevkom Raiven, ima od nedavno modre lase. Na fotografiji je z modnim oblikovalcem Matjažem Plošinjakom. Foto: Mediaspeed

Sara Briški Cirman priznava, da ne želi biti kot drugi in vedno eksperimentira.

»Že dolgo nisem bila tako zaposlena, kot sem to pomlad. Pred dobrim tednom sem imela premiero v SNG Nova Gorica v drami Trojanke, kjer igram vlogo Kasandre. Nastopila sem tudi na tednu mode. Poleg tega imam junija diplomo na Akademiji za glasbo, kjer študiram solopetje, tako da so priprave na diplomski koncert v polnem teku. Veliko nastopam na raznih dogodkih in pa seveda pripravljam novo ploščo,« je povedala vsestranska pevka in igralka, ki bi se letos poleti rada posvetila ustvarjanju nove glasbe.

»Zame počitka do začetka julija praktično ni. Šele takrat imam rezervirane počitnice s fantom v Barceloni,« pravi. Vendar si je utrgala nekaj časa za obisk frizerja. Potem ko je bila dolgo rožnata in vijoličasta, je od nedavno modra. »Lase sem si pobarvala na modro zato, ker je že preveč pevk imelo rožnate lase. Ne želim biti kot drugi in vedno rada eksperimentiram,« pravi v smehu.