tadej pisek Odkrito.si

Nič več skrivnost! To je dekle Tadeja Piška

Medicinske sestre na delo včasih prihajajo tudi bolne Svet24.si

Sestra Laura: Na delo tudi z visoko vročino

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

horoskop, astrologija (1) Svet24.si

Horoskop za sredo, 15. avgusta

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

Tanja Ribič Njena.si

Tanjo Ribič na morju ujel zgoraj brez

j.u.

Pravila Radia Veseljak in televizije Veseljak pri spremljanju volilne kampanje za predčasne parlamentarne volitve 2018

Volilna udeležba je znova nizka.

Volilna udeležba je znova nizka. Foto: Bobo

Radio Veseljak v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje za predčasne parlamentarne volitve, ki bodo 3. junija 2018.

V času volilne kampanje, ki se bo začela 3. maja in končala 1. junija 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo Radio Veseljak glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko radia in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovil objektivno in uravnoteženo predstavitev volilne kampanje in kandidatov za državni zbor.

Za plačana predvolilna propagandna sporočila velja, da bo Radio Veseljak med kampanjo naročnikom omogočil, da zakupijo 1-minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer katerikoli dan med ponedeljkom in petkom v dopoldanskem času.

Radio Veseljak prav tako ponuja možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, ki so tudi sicer namenjeni oglaševanju.

Zakup oz. datum naročene oddaje je treba rezervirati vsaj 5 dni pred objavo. Velja načelo, da Radio Veseljak potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za oglase; naročiti jih je treba vsaj 5 dni pred objavo. Naročene oddaje in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.

Naročene oddaje in oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.

Ugovore proti morebitnim nepravilnostim pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Radia Veseljak Janja Ulaga.

PRAVILA TELEVIZIJA VESELJAK

Televizije Veseljak v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje za predčasne parlamentarne volitve, ki bodo 3. junija 2018.

V času volilne kampanje, ki se bo začela 3. maja in končala 1. junija 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo Televizija Veseljak glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko televizije in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovila objektivno in uravnoteženo predstavitev volilne kampanje in kandidatov za državni zbor.

Za plačana predvolilna propagandna sporočila velja, da bo Televizija Veseljak med kampanjo naročnikom omogočila, da zakupijo 1-minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer katerikoli dan med ponedeljkom in petkom v popoldanskem času.

Televizija Veseljak ponuja tudi možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, ki so tudi sicer namenjeni oglaševanju.

Zakup oz. datum naročene oddaje je treba rezervirati vsaj 5 dni pred objavo. Velja načelo, da Televizija Veseljak potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za oglase; naročiti jih je treba vsaj 3 dni pred objavo. Naročene oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.

Naročeni oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.

Ugovore proti morebitnim nepravilnostim pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Televizije Veseljak Maja Oderlap.

Pravila so objavljena na www.veseljak.si

Kontaktni e-naslov Televizije Veseljak v času volilne kampanje je monja@veseljak.si