4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

Paris Hilton Svet24.si

Zvezdnica mrzlično išče donatorja sperme

Roka, negativna energija Petisvet.si

Če bi vedeli, kaj se skriva za hudobijo

nočna, ponoči, gasilci, reševalci, policisti Svet24.si

Zapeljal s ceste, zgrmel v globel in umrl

brad pitt, angelina jolie Svet24.si

Angelina mu je povedala, da ga Brad ni hotel ...

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira pokazala neverjetno spremembo

j.u.

Pravila Radia in televizije Veseljak pri spremljanju volilne kampanje za lokalne volitve

Volilna udeležba je znova nizka.

Volilna udeležba je znova nizka. Foto: Bobo

Radio Veseljak v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje zalokalne volitve, ki bodo 18. novembra 2018.

V času volilne kampanje, ki se bo končala 16. novembra 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo Radio Veseljak glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko radia in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovil objektivno in uravnoteženo predstavitev volilne kampanje in kandidatov za državni zbor.

Za plačana predvolilna propagandna sporočila velja, da bo Radio Veseljak med kampanjo naročnikom omogočil, da zakupijo 5-minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer katerikoli dan med ponedeljkom in petkom v dopoldanskem času.

Radio Veseljak prav tako ponuja možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, ki so tudi sicer namenjeni oglaševanju.

Zakup oz. datum naročene oddaje je treba rezervirati vsaj 5 dni pred objavo. Velja načelo, da Radio Veseljak potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za oglase; naročiti jih je treba vsaj 5 dni pred objavo. Naročene oddaje in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.

Naročene oddaje in oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.

Ugovore proti morebitnim nepravilnostim pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Radia Veseljak Janja Ulaga.

PRAVILA TELEVIZIJA VESELJAK

Televizija Veseljak v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje za lokalne volitve, ki bodo 18. novembra 2018.

V času volilne kampanje, ki se bo končala 16. novembra 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo Televizija Veseljak glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko televizije in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovila objektivno in uravnoteženo predstavitev volilne kampanje in kandidatov za državni zbor.

Za plačana predvolilna propagandna sporočila velja, da bo Televizija Veseljak med kampanjo naročnikom omogočila, da zakupijo 5-minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer katerikoli dan med ponedeljkom in petkom v popoldanskem času.

Televizija Veseljak ponuja tudi možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, ki so tudi sicer namenjeni oglaševanju.

»Radio Veseljak in TV Veseljak se v primeru morebitnih organizacij soočenj v okviru radia distancira od izjav podanih iz strani kandidatov, saj v nobenem primeru ne zastopa mnenj katerega koli kandidata, ampak samo širši publiki predstavlja kandidate. Prav tako ne more radio/televizija  odgovarjati za dejanja ljudi, ki niso zaposleni na radiu/televiziji.«

Zakup oz. datum naročene oddaje je treba rezervirati vsaj 5 dni pred objavo. Velja načelo, da Televizija Veseljak potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za oglase; naročiti jih je treba vsaj 3 dni pred objavo. Naročene oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.

Naročeni oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.

Ugovore proti morebitnim nepravilnostim pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Televizije Veseljak Maja Oderlap.

Pravila so objavljena na www.veseljak.si

Kontaktni e-naslov Televizije Veseljak v času volilne kampanje je monja@veseljak.si