mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

j.u.

Pravila Radia in televizije Veseljak pri spremljanju volilne kampanje za lokalne volitve

Volilna udeležba je znova nizka.

Volilna udeležba je znova nizka. Foto: Bobo

Radio Veseljak v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje zalokalne volitve, ki bodo 18. novembra 2018.

V času volilne kampanje, ki se bo končala 16. novembra 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo Radio Veseljak glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko radia in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovil objektivno in uravnoteženo predstavitev volilne kampanje in kandidatov za državni zbor.

Za plačana predvolilna propagandna sporočila velja, da bo Radio Veseljak med kampanjo naročnikom omogočil, da zakupijo 5-minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer katerikoli dan med ponedeljkom in petkom v dopoldanskem času.

Radio Veseljak prav tako ponuja možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, ki so tudi sicer namenjeni oglaševanju.

Zakup oz. datum naročene oddaje je treba rezervirati vsaj 5 dni pred objavo. Velja načelo, da Radio Veseljak potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za oglase; naročiti jih je treba vsaj 5 dni pred objavo. Naročene oddaje in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.

Naročene oddaje in oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.

Ugovore proti morebitnim nepravilnostim pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Radia Veseljak Janja Ulaga.

PRAVILA TELEVIZIJA VESELJAK

Televizija Veseljak v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje za lokalne volitve, ki bodo 18. novembra 2018.

V času volilne kampanje, ki se bo končala 16. novembra 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo Televizija Veseljak glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko televizije in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovila objektivno in uravnoteženo predstavitev volilne kampanje in kandidatov za državni zbor.

Za plačana predvolilna propagandna sporočila velja, da bo Televizija Veseljak med kampanjo naročnikom omogočila, da zakupijo 5-minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer katerikoli dan med ponedeljkom in petkom v popoldanskem času.

Televizija Veseljak ponuja tudi možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, ki so tudi sicer namenjeni oglaševanju.

Zakup oz. datum naročene oddaje je treba rezervirati vsaj 5 dni pred objavo. Velja načelo, da Televizija Veseljak potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za oglase; naročiti jih je treba vsaj 3 dni pred objavo. Naročene oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.

Naročeni oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.

Ugovore proti morebitnim nepravilnostim pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Televizije Veseljak Maja Oderlap.

Pravila so objavljena na www.veseljak.si

Kontaktni e-naslov Televizije Veseljak v času volilne kampanje je monja@veseljak.si