zolnir Odkrito.si

Nova družinska sreča Urške Žolnir Jugovar

Nina Donelli 1 Svet24.si

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja

khloe kardashian Njena.si

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, ...

j.u.

Pravila Radia Veseljak pri spremljanju volilne kampanje za predčasne parlamentarne volitve 2018

Volilna udeležba je znova nizka.

Volilna udeležba je znova nizka. Foto: Bobo

Radio Veseljak v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje za predčasne parlamentarne volitve, ki bodo 3. junija 2018.

V času volilne kampanje, ki se bo začela 3. maja in končala 1. junija 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo Radio Veseljak glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko radia in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovil objektivno in uravnoteženo predstavitev volilne kampanje in kandidatov za državni zbor.

Za plačana predvolilna propagandna sporočila velja, da bo Radio Veseljak med kampanjo naročnikom omogočil, da zakupijo 1-minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer katerikoli dan med ponedeljkom in petkom v dopoldanskem času.

Radio Veseljak prav tako ponuja možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, ki so tudi sicer namenjeni oglaševanju.

Zakup oz. datum naročene oddaje je treba rezervirati vsaj 5 dni pred objavo. Velja načelo, da Radio Veseljak potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za oglase; naročiti jih je treba vsaj 5 dni pred objavo. Naročene oddaje in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.

Naročene oddaje in oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.

Ugovore proti morebitnim nepravilnostim pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Radia Veseljak Janja Ulaga.