tadej pisek Odkrito.si

Nič več skrivnost! To je dekle Tadeja Piška

Medicinske sestre na delo včasih prihajajo tudi bolne Svet24.si

Sestra Laura: Na delo tudi z visoko vročino

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

horoskop, astrologija (1) Svet24.si

Horoskop za sredo, 15. avgusta

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

Tanja Ribič Njena.si

Tanjo Ribič na morju ujel zgoraj brez

T.V.

Franc Flere še vedno živi v pesmih

Koncert ob materinskem dnevu v spomin na Franca Flereta.

Koncert ob materinskem dnevu v spomin na Franca Flereta.

Veseljakova ekipa z veseljem in odgovornostjo pripravlja koncert ob materinskem dnevu in hkrati v spomin na Franca Flereta.

Franc Flere je bil pravi veseljak, ki smo ga radi obiskali. Najprej na zidanici, kjer nam je pred leti zelo rad zaigral na harmoniko. Ko mu je zdravje ponagajalo in ni mogel več sam živeti, pa so ga odprtih rok sprejeli v domu upokojencev v Šmarjeti. Tam smo ga nazadnje obiskali v začetku lanskega februarja in rad je povedal, da mu radio Veseljak lepša vsak dan. Njegove viže pa nam in poslušalcem radio Veseljak. In to še dandanes, ko je Franc Flere žal že pokojni. 

Ravno zato smo se mu odločili pokloniti s prelepim dogodkom. Ker je ena njegovih najbolj znanih skladb ravno Ljubezen mamina, bomo koncert pripravili na materinski dan, 25. marca. Tako bomo spominski koncert za Franca Flereta posvetili tudi vsem mamicam. Nastopili bodo številni glasbeni gostje, ki so kakorkoli povezani z glasbo in življenjem Franca Flereta: ansambel Svetlin, skupina Gamsi, Nejc Kastelic in številni drugi. Povabili bomo tudi številne govorce in pripravili presenečenja. Veseli smo, da vstopnice že pridno kupujete, v predprodaji pa stanejo le 12 evrov.  Če bo na dan koncerta še kakšna na voljo, pa vas bo takrat stala 15 evrov. Tako, da hitro ponje, da ne zamudite prelepega dogodka.

Kupite jih lahko na Poštah Slovenije, Petrolovih črpalkah in na  Eventim.si . Se vidimo v športni dvorani Domžale, 25. marca ob 17. uri!