Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

j.u.

VIDEO: Cvet je ovenel, a Vižarji so ga ponovno obudili!

Vižarji od leve proti desni: Franci Ribič, Simon Lesnik, Aleš Thaler, Domen Jevšenak in Duška Ogrizek.

Vižarji od leve proti desni: Franci Ribič, Simon Lesnik, Aleš Thaler, Domen Jevšenak in Duška Ogrizek.

Ansambel Vižarji prihaja iz okolice Stranic, v preteklem letu so se prenovili in poželi veliko uspehov.

Po desetih letih delovanja so se pred nedavnim malce prenovili, zamenjali nekatere člane, medse pa povabili še dodatnega člana – vokalista in instrumentalista. S tem so razširili izvedbo saj tako v živo nastopajo tudi z baritonom in z dodatno kitaro ki popestri predvsem izvedbo zabavne glasbe ki jo izvajajo povsem v živo, z bobni. V tej postavi so navdušili že na festivalu na Graški Gori in postali tudi zmagovalci festivala Vurberk 2017.

Več o njih, skladbi in načrtih za leto 2018 boste izvedeli danes na radiu in TV Veseljak, kjer bo gost vodja ansambla Vižarji, Domen Jevšenak. Ne zamudite! Na Radiu Veseljak ob 11:30, na TV Veseljak ob 15:30.


Marca so gostovali tudi čez lužo, imeli so štirinajstdnevno turnejo po Kanadi, kjer so razgrevali in razvajali srca naših slovenskih rojakov, ki tam delajo in živijo že vrsto let. Bilo je nepozabno, pravijo.

Takrat so se odločili, da je prišel čas, da v novi, uigrani ekipi na novo obudijo tudi kakšno vižo, ki je po krivici ostala neopažena, tako je dobila novo glasbeno in video podobo skladba Cvet je ovenel (avtor besedila: Jože Ostrež, avtorja melodije: Jože Ostrež in Domen Jevšenak). Videospot je bil posnet na otoku Pašman, kamor so se lani podali na nastop in tega izkoristili še za snemanje video podobe, saj tam cvetočih kadrov zares ne manjka.

V skladbi je ovenel cvet prispodoba za ljubezen, ki včasih zaspi ali ugasne, a tudi ovenel cvet včasih vendarle obudi življenje in zacveti še lepše. Je bilo tudi v tem primeru tako? Preverite v skladbi: