781-4-luka zlatko zahovic dw Odkrito.si

Zlatko Zahović bo kmalu pestoval!

iss sojuz preiskava Svet24.si

Osem ur sta "vbadala in sekala" po vesoljski ...

angel Petisvet.si

Smetnjak, ki ga prinesejo angeli

Andrej Fištravec Svet24.si

Kam po izgubljenih županskih volitvah?

lažna harry in meghan 3 Svet24.si

Po Londonu Meghan in Harry osvojila še Berlin

Tadej Pišek (Rok Slak), Lara Komar (Irena Slak) in Domen Valič (Marko Sotlar) Njena.si

Uradno: Snemanje 4. sezone Reke ljubezni je v ...

nik triler 2 Njena.si

Druga plat zgodbe: Nik do finala z domiselno ...

T.V.

Veseljakov Klemen bo vodil pevski show!

Klemen Bunderla v Slikovnih križankah

Klemen Bunderla v Slikovnih križankah

Klemen Bunderla se je v oddaji Znan obraz ima svoj glas izkazal kot pevec in zmagal, sedaj pa bo on na mestu voditelja novega pevskega showa.

Klemen Bunderla bo voditelj showa Pevska zvezda Slovenije, ki prihaja na Planet tv. Tekmovalcem bo lahko svetoval iz prve roke, saj ima sam veliko izkušenj iz Znan obraz ima svoj glas.

V šovu Nova zvezda Slovenije boste na Planet TV spremljali pevce in pevke, ki si želijo svoj pevski talent pokazati vsem – predvsem pa žiriji, ki bo pozorno spremljala njihove nastope. Ta bo tekmovalce, ki menijo, da lahko s svojim pevskim talentom očarajo Slovence, ocenjevala, jih spodbujala in jim svetovala in jih spodbujala skozi vse faze tekmovanja na poti do glasbene slave.

Prvi del glasbenega tekmovanja bodo avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. Najboljši kandidati se bodo uvrstili v drugi del tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije! Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobila tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu.

Prijave za Novo zvezdo Slovenije so že odprte. Sodelujejo lahko vsi, ki bi radi svoje pevske sposobnosti pokazali pred vso Slovenijo, s svojim glasom očarali javnost! Prijavnice zbirajo na spletni strani www.novazvezda.si.