špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

T.V.

Veseljakov Klemen bo vodil pevski show!

Klemen Bunderla v Slikovnih križankah

Klemen Bunderla v Slikovnih križankah

Klemen Bunderla se je v oddaji Znan obraz ima svoj glas izkazal kot pevec in zmagal, sedaj pa bo on na mestu voditelja novega pevskega showa.

Klemen Bunderla bo voditelj showa Pevska zvezda Slovenije, ki prihaja na Planet tv. Tekmovalcem bo lahko svetoval iz prve roke, saj ima sam veliko izkušenj iz Znan obraz ima svoj glas.

V šovu Nova zvezda Slovenije boste na Planet TV spremljali pevce in pevke, ki si želijo svoj pevski talent pokazati vsem – predvsem pa žiriji, ki bo pozorno spremljala njihove nastope. Ta bo tekmovalce, ki menijo, da lahko s svojim pevskim talentom očarajo Slovence, ocenjevala, jih spodbujala in jim svetovala in jih spodbujala skozi vse faze tekmovanja na poti do glasbene slave.

Prvi del glasbenega tekmovanja bodo avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. Najboljši kandidati se bodo uvrstili v drugi del tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije! Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobila tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu.

Prijave za Novo zvezdo Slovenije so že odprte. Sodelujejo lahko vsi, ki bi radi svoje pevske sposobnosti pokazali pred vso Slovenijo, s svojim glasom očarali javnost! Prijavnice zbirajo na spletni strani www.novazvezda.si.