tatjana mihelj Odkrito.si

Obraz Planet TV žaluje

som Svet24.si

Orjaški ulov iz Ormoškega jezera

Roke bog Petisvet

Žal mi je, čas je, da greš

Kolinda Grabar Kitarovič_rusija 2018 Svet24.si

"Smo najbolj revni v EU!" je spomnil politike, ki ...

nuby lončki odpoklic Svet24.si

Pozor! Ste kupili ta lonček? Nemudoma ga vrnite!

4 - Nika Zorjan Najstnica.si

Nika Zorjan uživa v poletju

meghan markle Njena.si

Meghan Markle na robu solz

revija Zvezde

Ob pevki skupine Pliš se je razcvetel!

Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski

Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Srečen in zadovoljen Jurij Zrnec.

Odlični igralec Jurij Zrnec je na svoji koži prekleto dobro občutil, kako se lahko v trenutku povsem spremeni življenje. Tako na slabše kot na boljše. Dolgo je potreboval, da je okreval po hudi poškodbi noge, ko je pred leti na odru nerodno padel in si je moral pri hoji pomagati s palico.

Nato je imel še druge zdravstvene težave, s katerimi se je moral spopasti celo v bolnišnici, ko je njegovo življenje viselo na nitki. Odrešilna zanj je bila nova ljubezen. Pevka in hčerka modne oblikovalke Zlate Zavašnik Aleksandra Ilijevski mu je ves čas stala ob strani in ga podpirala. Z njeno pomočjo je počasi okreval in spet dobil voljo do življenja. Igralski kolegi so tako v gledališču kot v filmu nestrpno čakali njegovo vrnitev. Jurij se jim ni izneveril: spet je dobri stari kolega, ki v smeh spravlja svoje sodelavce, širše televizijsko občinstvo pa v reklamah. S svojo Aleksandro pa je skupaj stal tudi na odru.
Poleg Aleksandre pa sta v njegovem življenju še dve punci, ki ga znata v hipu oviti okoli prsta: to sta njegovi hčerki Leni in Lola. Igralec tudi po ločitvi od nekdanje žene Sabine Kogovšek s hčerkama preživi veliko časa. Pred kratkim smo vse tri srečali v Tivoliju, kjer so se imenitno zabavali v zadnjih jesenskih sončnih dneh. Očka Jurij jima je z veseljem izpolnjeval želje, po koncu druženja pa so se vsi trije odpeljali novim dogodivščinam naproti.