mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

revija Zvezde

Ob pevki skupine Pliš se je razcvetel!

Aleksandra in Jurij sta zaljubljena v svoje tri mačke.

Aleksandra in Jurij sta zaljubljena v svoje tri mačke. Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Srečen in zadovoljen Jurij Zrnec.

Odlični igralec Jurij Zrnec je na svoji koži prekleto dobro občutil, kako se lahko v trenutku povsem spremeni življenje. Tako na slabše kot na boljše. Dolgo je potreboval, da je okreval po hudi poškodbi noge, ko je pred leti na odru nerodno padel in si je moral pri hoji pomagati s palico.

Nato je imel še druge zdravstvene težave, s katerimi se je moral spopasti celo v bolnišnici, ko je njegovo življenje viselo na nitki. Odrešilna zanj je bila nova ljubezen. Pevka in hčerka modne oblikovalke Zlate Zavašnik Aleksandra Ilijevski mu je ves čas stala ob strani in ga podpirala. Z njeno pomočjo je počasi okreval in spet dobil voljo do življenja. Igralski kolegi so tako v gledališču kot v filmu nestrpno čakali njegovo vrnitev. Jurij se jim ni izneveril: spet je dobri stari kolega, ki v smeh spravlja svoje sodelavce, širše televizijsko občinstvo pa v reklamah. S svojo Aleksandro pa je skupaj stal tudi na odru.
Poleg Aleksandre pa sta v njegovem življenju še dve punci, ki ga znata v hipu oviti okoli prsta: to sta njegovi hčerki Leni in Lola. Igralec tudi po ločitvi od nekdanje žene Sabine Kogovšek s hčerkama preživi veliko časa. Pred kratkim smo vse tri srečali v Tivoliju, kjer so se imenitno zabavali v zadnjih jesenskih sončnih dneh. Očka Jurij jima je z veseljem izpolnjeval želje, po koncu druženja pa so se vsi trije odpeljali novim dogodivščinam naproti.