špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

revija Zvezde

Ob pevki skupine Pliš se je razcvetel!

Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Srečen in zadovoljen Jurij Zrnec.

Odlični igralec Jurij Zrnec je na svoji koži prekleto dobro občutil, kako se lahko v trenutku povsem spremeni življenje. Tako na slabše kot na boljše. Dolgo je potreboval, da je okreval po hudi poškodbi noge, ko je pred leti na odru nerodno padel in si je moral pri hoji pomagati s palico.

Nato je imel še druge zdravstvene težave, s katerimi se je moral spopasti celo v bolnišnici, ko je njegovo življenje viselo na nitki. Odrešilna zanj je bila nova ljubezen. Pevka in hčerka modne oblikovalke Zlate Zavašnik Aleksandra Ilijevski mu je ves čas stala ob strani in ga podpirala. Z njeno pomočjo je počasi okreval in spet dobil voljo do življenja. Igralski kolegi so tako v gledališču kot v filmu nestrpno čakali njegovo vrnitev. Jurij se jim ni izneveril: spet je dobri stari kolega, ki v smeh spravlja svoje sodelavce, širše televizijsko občinstvo pa v reklamah. S svojo Aleksandro pa je skupaj stal tudi na odru.
Poleg Aleksandre pa sta v njegovem življenju še dve punci, ki ga znata v hipu oviti okoli prsta: to sta njegovi hčerki Leni in Lola. Igralec tudi po ločitvi od nekdanje žene Sabine Kogovšek s hčerkama preživi veliko časa. Pred kratkim smo vse tri srečali v Tivoliju, kjer so se imenitno zabavali v zadnjih jesenskih sončnih dneh. Očka Jurij jima je z veseljem izpolnjeval želje, po koncu druženja pa so se vsi trije odpeljali novim dogodivščinam naproti.