povse 2 Odkrito.si

Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 17. julija

Andreja pogled gor Petisvet

Energijsko čiščenje prostora osupljivo ...

sedež, levica, luka mesec Svet24.si

Mesec čaka na klic, v SMC in SAB še upajo, LMŠ ...

Garrett Matthias Svet24.si

Petletni deček napisal lastno osmrtnico in pogreb...

Justin Bieber in Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber objavil vročo fotografijo

helena blagne Njena.si

Takšen je postal sin Helene Blagne

T.V.

VIDEO: Zvita feltna predstavlja EDINO!

Skupina Zvita feltna po uspešnici z naslovom V dobrem starem Piranu nadaljuje začrtano glasbeno pot.

Nov izdelek je skladba in video z naslovom Edina.

Avtor besedila pesmi je Rok Lunaček, pod aranžma pa se podpisujeta tako Lunaček kot tudi Blaž Hribar, ki je znova poskrbel za celotno glasbeno produkcijo pesmi Edina.

Fantje pravijo, da je pesem malce drugačna od prejšnje, ritem je bolj moderno razgiban, harmonika pa je malce drugačne narave kot 'V dobrem starem Piranu'; tudi besedilo je tokrat ljubezensko, za razliko od prejšnje, ki je govorila o kolegih in odklopu od vsakdana.

Videospot preseneti z ''odštekano'' mafijsko-ljubezensko zgodbo, kjer pevec Zvite feltne, Blaž Gec, s svojimi pajdaši (ki jih igrajo ostali člani zasedbe) ugrabi svojo simpatijo drugemu, ki ga odigra Djomla KS.

Glavni pevec Blaž Gec je o skladbi povedal:
"Do sodelovanja z Djomlo KS je prišlo zelo naključno. Spoznali smo se pred kakšnim letom dni na enem izmed nastopov ter takoj navezali stike, ki so kaj kmalu obrodili sadove. Že spomladi, ko smo skupaj zabavali slovenske maturante v Španiji, pa smo začeli kovati načrte za snemanje videospota. Djomla je imel za nas že pripravljeno skladbo, nato jo je s slovenskim besedilom opremil Rok Lunaček, Blaž Hribar pa je poskrbel za produkcijo skladbe. Z njima sodelujemo že nekaj časa, tako da smo hitro našli skupen jezik in ustvarili izdelek, ki nam je zelo všeč in verjamemo, da bo tudi poslušalcem. "