špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

T.V.

VIDEO: Zvita feltna predstavlja EDINO!

Skupina Zvita feltna po uspešnici z naslovom V dobrem starem Piranu nadaljuje začrtano glasbeno pot.

Nov izdelek je skladba in video z naslovom Edina.

Avtor besedila pesmi je Rok Lunaček, pod aranžma pa se podpisujeta tako Lunaček kot tudi Blaž Hribar, ki je znova poskrbel za celotno glasbeno produkcijo pesmi Edina.

Fantje pravijo, da je pesem malce drugačna od prejšnje, ritem je bolj moderno razgiban, harmonika pa je malce drugačne narave kot 'V dobrem starem Piranu'; tudi besedilo je tokrat ljubezensko, za razliko od prejšnje, ki je govorila o kolegih in odklopu od vsakdana.

Videospot preseneti z ''odštekano'' mafijsko-ljubezensko zgodbo, kjer pevec Zvite feltne, Blaž Gec, s svojimi pajdaši (ki jih igrajo ostali člani zasedbe) ugrabi svojo simpatijo drugemu, ki ga odigra Djomla KS.

Glavni pevec Blaž Gec je o skladbi povedal:
"Do sodelovanja z Djomlo KS je prišlo zelo naključno. Spoznali smo se pred kakšnim letom dni na enem izmed nastopov ter takoj navezali stike, ki so kaj kmalu obrodili sadove. Že spomladi, ko smo skupaj zabavali slovenske maturante v Španiji, pa smo začeli kovati načrte za snemanje videospota. Djomla je imel za nas že pripravljeno skladbo, nato jo je s slovenskim besedilom opremil Rok Lunaček, Blaž Hribar pa je poskrbel za produkcijo skladbe. Z njima sodelujemo že nekaj časa, tako da smo hitro našli skupen jezik in ustvarili izdelek, ki nam je zelo všeč in verjamemo, da bo tudi poslušalcem. "