ursula gawish mama Odkrito.si

Kdo je delal družbo Jankovićevi snahi?

astrologija Svet24.si

Tedenski horoskop: srečanje na nebu prinaša ...

Mirela Lapanović in Nebojša Vuković Svet24.si

Mirela je spet nedolžna

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

bql ema 2018 Najstnica.si

BQL predstavljata nov videospot

simona rakusa Njena.si

Televizijska voditeljica čez noč izginila

Lara Komar (43) Njena.si

Lara Komar: Prepustim se toku življenja

T.V.

AVDIO: MJAV-kice skupaj z Janom Plestenjakom

Se je priljubljeni pevec Jan Plestenjak zagledal v katero izmed deklet iz glasbene skupine MJAV?

Katera od štirih postavnih članic in vrhunskih vokalistk skupine Mjav je od Jana Plestenjaka, se te dni ugiba v medijih. Odgovor je, da v tem trenutku kar vse štiri. Nova pesem A sem tvoja je namreč sodelovanje MJAV s priljubljenim pevcem Janom Plestenjakom. Za skladbo je Jan prispeval besedilo, prav tako je bil producent pesmi. Melodijo sta napisala Maša Uranjek (članica skupine MJAV) in Gašper Konec.

Tri leta nazaj so se dekleta skupine MJAV prvič predstavile Sloveniji v šovu Slovenija ima talent. Od takrat so štiri odlične vokalistke vseskozi pridno nastopale in izdajale svoje avtorske pesmi. Njihova članica Ani Frece je zelo uspešno vsak teden imitirala slavne zvezde v prejšnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Njihova zadnja velika sprememba na odru je spremljevalna skupina, ki jih spremlja po koncertih in zabavah po vsej Sloveniji. Posebnost deklet je, da se lotevajo vseh glasbenih zvrsti, razen narodno zabavne in največje svetovne hite oplemenitijo z odličnimi vokalnimi aranžmaji, ki presenetijo tudi najzahtevnejše občinstvo.

Skladba A sem tvoja je iskrena izpoved zaljubljene ženske, ki hrepeni po tem, da je ljubljena in v varnem objemu svojega moškega. Kje je Jan dobil idejo in navdih za besedilo nove uspešnice, lahko samo ugibamo. »Z Janom je bilo čudovito sodelovati, je pravi profesionalec in ne samo, da je bilo snemanje zabavno, od Jana smo se tudi veliko naučile«, so zaupale Ani, Maša, Jasmina in Ana, članice skupine MJAV.

MJAV-A sem tvoja