gaber 2 Odkrito.si

Slovenski športnik tik po porodu ovekovečil ...

Andrej Nahtigal Svet24.si

Poslovil se je zvezdnik Usodnega vina

meghan markle-6 Svet24.si

Panika: objavljene gole fotografije Meghan Markle?...

volitve v rusiji, dvojno glasovanje Svet24.si

FOTO: Enojajčni dvojčki? Ne, zabaviščni park ...

Kendall Jenner Najstnica.si

Kendall Jenner ima kar tri tatuje!

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Burak Özçivit poroka Njena.si

Burak o govoricah: Se ločuje ali bo postal očka?

T.V.

Barbara v petkah vabi na deželo

V drugi polovici septembra na male zaslone televizije Veseljak prihaja nova oddaja S petkami na deželo. Vodila jo bo razposajena Barbara Imperl, ki ste jo nekoč spremljali v tv šovu Kmetija.

Oddaja bo zapolnila vsebinsko in televizijsko vrzel s temami, ki se dotikajo kmetijstva, domače samooskrbe, vrtičkarstva in življenja z in v naravi. Kljub bolj sproščeni zasnovi bo oddaja strokovna ter polna koristnih informacij.

Poudarek bo na sodobnem in ekološkem kmetijstvu, obiskali bomo tudi inovativne in mlade kmetije. Predstavljali bomo avtohtone rastline, pasme živali ter se poglabljali v aktualne in sezonske vsebine. Spregovorili bomo o etnološki zapuščini šeg in običajev,  na bomo pa pozabili niti na gozdove ter vse, kar je  povezano z njimi. Našo čudovito deželo bomo spoznali tudi skozi oči popotnikov in turistov, pri tem pa bodo enakomerno zastopane vse slovenske regije in zanje značilne pridelave - npr. vinogradništvo na Goričkem, vipavskem itd. ali pridelava in predelava sončničnih semen v Prekmurju ... Dovolj koristnih informacij bodo zase v oddaji našli tudi vsi ljubiteljski pridelovalci in vrtičkarji. Posamezna oddaja bo trajala 30 minut in bo sestavljena iz več prispevkov.

Na sporedu bo vsako nedeljo ob 15. uri ter v ponovitvi vsak četrtek ob 18. uri. Ne zamudite prve oddaje, že to nedeljo, 24. septembra.