povse 2 Odkrito.si

Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 17. julija

Andreja pogled gor Petisvet

Energijsko čiščenje prostora osupljivo ...

sedež, levica, luka mesec Svet24.si

Mesec čaka na klic, v SMC in SAB še upajo, LMŠ ...

Garrett Matthias Svet24.si

Petletni deček napisal lastno osmrtnico in pogreb...

Justin Bieber in Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber objavil vročo fotografijo

helena blagne Njena.si

Takšen je postal sin Helene Blagne

T.V.

Barbara v petkah vabi na deželo

V drugi polovici septembra na male zaslone televizije Veseljak prihaja nova oddaja S petkami na deželo. Vodila jo bo razposajena Barbara Imperl, ki ste jo nekoč spremljali v tv šovu Kmetija.

Oddaja bo zapolnila vsebinsko in televizijsko vrzel s temami, ki se dotikajo kmetijstva, domače samooskrbe, vrtičkarstva in življenja z in v naravi. Kljub bolj sproščeni zasnovi bo oddaja strokovna ter polna koristnih informacij.

Poudarek bo na sodobnem in ekološkem kmetijstvu, obiskali bomo tudi inovativne in mlade kmetije. Predstavljali bomo avtohtone rastline, pasme živali ter se poglabljali v aktualne in sezonske vsebine. Spregovorili bomo o etnološki zapuščini šeg in običajev,  na bomo pa pozabili niti na gozdove ter vse, kar je  povezano z njimi. Našo čudovito deželo bomo spoznali tudi skozi oči popotnikov in turistov, pri tem pa bodo enakomerno zastopane vse slovenske regije in zanje značilne pridelave - npr. vinogradništvo na Goričkem, vipavskem itd. ali pridelava in predelava sončničnih semen v Prekmurju ... Dovolj koristnih informacij bodo zase v oddaji našli tudi vsi ljubiteljski pridelovalci in vrtičkarji. Posamezna oddaja bo trajala 30 minut in bo sestavljena iz več prispevkov.

Na sporedu bo vsako nedeljo ob 15. uri ter v ponovitvi vsak četrtek ob 18. uri. Ne zamudite prve oddaje, že to nedeljo, 24. septembra.