janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

severina Svet24.si

Adijo, Severina: brez napovedi se je umaknila

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 19. junija

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

henrik maraton Njena.si

Ima Henrik punco?

j.u.

Slovo od priljubljenega godca Franca Flereta

Franc Flere je bil oče treh hčera in dedek sedmim vnukom oziroma vnukinjam.

Franc Flere je bil oče treh hčera in dedek sedmim vnukom oziroma vnukinjam. Foto: Arhiv Simona Golobiča, foto: Stane Jerko

V soboto, 9. septembra je v 73. letu starosti preminil Franc Flere, ljudski godec, harmonikar, komponist in dolgoletni vodja ansambla Franca Flereta.

Le kdo ne pozna nepozabnih hitov, kot so; Ljubezen mamina, S harmoniko na vas sem hodil, Pesem je pri nas doma, Proti vasi, Godec v nebesih, Tam daleč za gorami, Si napisal pismo mi, Vrniva dekle se na morje, Zakaj, Želja, Za tvoj najlepši dan, Marjetka,  Belo pismo in mnogih drugih?

Radio Veseljak je pripravil oddajo posvečeno priljubljenemu godcu. Ponovitev lahko slišite v nedeljo, 17. septembra ob 10.00.

Franc je živel za glasbo in jo srčno podajal svojim poslušalcem. Bil je pravi muzikant, vedno dobrovoljen in pripravljen na norčije.

Zadnje leto svojega življenja je preživljal v domu upokojencev v Šmarjeti, kjer so ga radi obiskali tudi Veseljaki. Franc Flere je bil oče treh hčera in dedek sedmim vnukom/vnukinjam.

Utrujeno telo Franca Flereta je za vedno zaspalo, še vedno pa bo živel v pesmih, ki bodo ostale zapisane v srcih številnih ljudi.