erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

nusa lesar Njena.si

Nuša Lesar o Urošu Slako povedala to

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

j.u.

Veseljaki ponosni na svojo vremenarko Ajdo!

Ajda Mlakar, vremenarka na Planet TV.

Ajda Mlakar, vremenarka na Planet TV.

V tem tednu se je ekipi Planet TV pridružila tudi voditeljica Radia Veseljak, Ajda Mlakar.

Ajda Mlakar je že več kot desetletje znan radijski glas, ki se je kalil na Radiu Kum Trbovlje, že dobra tri leta pa je pomemben del ekipe najbolj slovenskega radia, Radia Veseljak, slišite pa jo lahko tudi na radiu Aktual in Salomon. Sicer 26 letna študentka FDV, je zaprisežena Zasavčanka, kar se najbolj sliši kadar se nahaja v nevihtnem počutju. Prav ti dnevi so zanjo precej viharni, znašla se je namreč v vlogi vremenarke na Planet TV. Od tega ponedeljka dalje jo lahko ulovite v oddaji Dan., ki je na sporedu vsak dan ob 17.00.

Z Ajdo smo zato tokrat poklepetali o vremenu.

Ajda, kakšna vremenska napoved je idealna za tvoj okus?

Težko bi se odločila za samo eno »idealno vremensko napoved«. Rada imam sončno in vroče vreme, včasih pa prija tudi kakšna poletna nevihta, ki prijetno ohladi ozračje.

Ali vreme vpliva na tvoje razpoloženje ali se mu ne pustiš zavajati?

 Moje razpoloženje je bolj kot od vremena odvisno od dobre družbe. Tudi če lije, kot iz škafa, je lahko v dobri družbi prav prijetno in zabavno.

Zdaj ko okušaš tudi televizijski svet.... kje se počutiš bolj domače? Na radiu ali televiziji? 

TV mi trenutno predstavlja nov izziv, ki sem se ga lotila zavzeto in z veliko mero odgovornosti. Seveda se v tem trenutku še veliko bolj sproščeno počutim pred radijskim mikrofonom, ki je moja prva ljubezen in moj zvesti sopotnik že od 14. leta. Verjamem pa, da mi bo s časoma tudi kamera postala bolj domača.

643628ec8ac82e7fd48335e504f740f0.jpeg

Kako si se znašla pred kamero? Je bila to tvoja želja že od nekdaj?

Ker sem z delom na radiu začela že zelo zgodaj lahko rečem, da je nov izziv prišel ob pravem času. Pri 26tih letih ti pač ne sme biti preveč udobno in tudi za delovno rutino je še prezgodaj. S svojim prvim nastopom sem zadovoljna, prvega pač ne pozabiš nikoli, vem pa da imam še veliko »rezerve« in bom v prihodnjih oddajah pokazala še več sproščenosti in razigranosti.

Veliko sončnih dni, tudi v vlogi vremenarke, želi svoji kolegici ekipa Radia Veseljak, ki Ajdo  spodbuja in s ponosom spremlja odslej tudi na Planet TV.