janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

severina Svet24.si

Adijo, Severina: brez napovedi se je umaknila

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 19. junija

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

henrik maraton Njena.si

Ima Henrik punco?

j.u.

Vse najboljše, Maša!

Maša s flavto

Maša s flavto Foto: Rok Tržan

Na današnji dan se je rodila glasbenica, Maša Uranjek, članica skupine MJAV, dolga leta pa tudi flavtistka in pevka v ženskem ansamblu Navihanke. Poskočno dekle je sicer po poklicu učiteljica, a zaradi pomanjkanja časa trenutno ne poučuje, njeno življenje je glasba, njen dom pa oder. Tako se je odločila že pred leti, sicer pa prosti čas najraje preživlja v naravi, njena velika ljubezen so živali, ki jih ima precej tudi doma. Največ časa preživi s konji, ki so njen velik, tudi glasbeni navdih.
Pred kratkim se je razgovorila o svojih občutkih povezanih z njeno življenjsko potjo:
»Spomnim se trenutka, ko sem kot učiteljica stala sredi razreda, in me je prešinila misel: Maša, tvoje mesto je na odru! Tam si srečna, tam si izpolnjena, to je tvoja dušna pot, to je tvoje življenje. In sledila sem temu navdihu, temu glasu v meni. Ko se zbudim, ko si umivam zobe, ko se vozim v avtu in preden zaspim, slišim v glavi melodije, ob katerih mi zapoje srce... »

Zagotovo ji je srce prepevalo od sreče tudi pred dnevi, ko so MJAV-kice uspešno izpeljale koncert v celjskem narodnem domu ob prijetnem ambientu in polni dvorani njihovih oboževalcev.

Maša, želimo ti, da ti srce še dolgo in veselo prepeva. Vse najboljše!