erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

nusa lesar Njena.si

Nuša Lesar o Urošu Slako povedala to

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

j.u.

NOVO: Nino Ošlak prizna, da si je všeč

Nino Ošlak

Nino Ošlak

Po romantični Za tvoj nasmeh, zdaj v radijski eter Nino Ošlak pošilja šaljivo pop pesem, z rahlim jazz pridihom, predvsem pa zabavnim besedilom.

Poleg ustvarjanja svojih pesmi, se v zadnjem času Nino posveča tudi ustvarjanju za mlado, perspektivno pevko Anabel, ki je slavila na letošnjem Poprock festivalu in je trenutno ena najbolj predvajanih pevk pri nas. Pripravlja nove skladbe tako zanjo kot za nekatere druge glasbenike, seveda pa še naprej intenzivno ustvarja skladbe zase in aktivno sodeluje pri sinhronizaciji risank, ki bodo to jesen zabavale otroke in mladino.

"Pri nastajanju moje druge plošče 'Pod tušem', ki je izšla lani, smo se z ekipo ravno pri tej pesmi res veliko presmejali in jo ustvarjali z neverjetno pozitivo. Včasih je treba na življenje, na stvari okoli sebe in nase, pogledati s šaljive plati, kajne? Zato se v besedilu pesmi Kravata na veliko šalim na svoj račun in verjamem, da bo pesem poslušalce hitro nasmejala ter spravila v boljšo voljo (smeh)" o novi pesmi pove Nino Ošlak.

V njej Nino prizna, da je magnet za dekleta. S čim jih osvaja, pa boste slišali v skladbi.

Nino - Kravata