janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

severina Svet24.si

Adijo, Severina: brez napovedi se je umaknila

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 19. junija

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

henrik maraton Njena.si

Ima Henrik punco?

j.u.

NOVO: Nino Ošlak prizna, da si je všeč

Nino Ošlak

Nino Ošlak

Po romantični Za tvoj nasmeh, zdaj v radijski eter Nino Ošlak pošilja šaljivo pop pesem, z rahlim jazz pridihom, predvsem pa zabavnim besedilom.

Poleg ustvarjanja svojih pesmi, se v zadnjem času Nino posveča tudi ustvarjanju za mlado, perspektivno pevko Anabel, ki je slavila na letošnjem Poprock festivalu in je trenutno ena najbolj predvajanih pevk pri nas. Pripravlja nove skladbe tako zanjo kot za nekatere druge glasbenike, seveda pa še naprej intenzivno ustvarja skladbe zase in aktivno sodeluje pri sinhronizaciji risank, ki bodo to jesen zabavale otroke in mladino.

"Pri nastajanju moje druge plošče 'Pod tušem', ki je izšla lani, smo se z ekipo ravno pri tej pesmi res veliko presmejali in jo ustvarjali z neverjetno pozitivo. Včasih je treba na življenje, na stvari okoli sebe in nase, pogledati s šaljive plati, kajne? Zato se v besedilu pesmi Kravata na veliko šalim na svoj račun in verjamem, da bo pesem poslušalce hitro nasmejala ter spravila v boljšo voljo (smeh)" o novi pesmi pove Nino Ošlak.

V njej Nino prizna, da je magnet za dekleta. S čim jih osvaja, pa boste slišali v skladbi.

Nino - Kravata