erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

nusa lesar Njena.si

Nuša Lesar o Urošu Slako povedala to

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

T.V.

VIDEO: Modrijani in Isaac Palma so združili moči

Modrijani in Isaac Palma so posneli glasbeno zgodbo z naslovom Hočem le tebe. Pri nastajanju videospota so v Ljubljani uživali v družbi plesalcev Plesnega mesta.

Isaac Palma je ljubljenec slovenskega občinstva že vse od nastopa in zmage na Slovenija ima talent, o priljubljenosti Modrijanov pa tako ni vredno zgubljati besed. So pa glasbeniki navdušeni tudi eden nad drugim.

Isaac Palma o Modrijanih:
"Začelo se je že ob prihodu v Slovenijo. Prišel sem decembra 2015 in v prazničnih dneh, ko sem spoznaval Ljubljano, so na Kongresnem trgu prepevali Modrijani. Bili so prvi glasbeniki, preko katerih sem spoznal pravo slovensko glasbo. Navdušili so me s Ti moja rožica in zaželel sem si, da bi lahko kdaj delal z njimi. Mislil sem, da bo ostalo pri sanjah, potem pa smo se nekega sončnega dne z Blažem srečali v Portorožu …
Zraven sta bila še Matjaž in Maj Vlašič. Ljubezen do glasbe je spregovorila in hitro smo se domenili za latino-slovenski komad, poln energije, veselja in ritmov, ki poskrbijo, da te zasrbijo pete. Na snemanju spota je bilo čudovito, dobra energija, zagnanost do dela. Odlični plesalci so krasno popestrili dogajanje. Komaj sem čakal, da se pomešata latino ritem in glasba Modrijanov. Vse pohvale ekipi. Srečen sem, da smo sodelovali."

Modrijan Blaž Švab o Isaacu:
"Pred šestimi leti sem poletje preživel v Veliki Britaniji, kjer sem se vsak dan družil z ljudmi z vsega sveta, predvsem z Venezuelci, Brazilci, Španci, in skupaj z njimi veliko plesal različne latinskoameriške plese. Že od tega preplesanega poletja, ki ga ne bom nikoli pozabil,  je v meni tlela želja, da bi združil te živahne ritme s harmoniko.
Idejo sem delil z glasbenim prijateljem Matjažem Vlašičem, k ustvarjanju sta se pridružila njegov sin Maj in odličen producent in avtor skupine Kingston Zvone Tomac. Modrijani smo si želeli sodelovati z Isaacom Palmo, ker smo v njegovih nastopih in petju začutili pravo iskrenost, pristnost ter izreden občutek za glasbo. V studiu smo se veliko naučili od njega. V studiu in na snemanju spota so se energije odlično ujele, res smo uživali. V zgodbi pa se je prepoznala tudi Coca-Cola, ki smo jo povabili k soustvarjanju."