povse 2 Odkrito.si

Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 17. julija

Andreja pogled gor Petisvet

Energijsko čiščenje prostora osupljivo ...

sedež, levica, luka mesec Svet24.si

Mesec čaka na klic, v SMC in SAB še upajo, LMŠ ...

Garrett Matthias Svet24.si

Petletni deček napisal lastno osmrtnico in pogreb...

Justin Bieber in Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber objavil vročo fotografijo

helena blagne Njena.si

Takšen je postal sin Helene Blagne

T.V.

AVDIO: Matjaž Kumelj pravi, naj kar traja

Na Veseljaku nas je obiskal lepi pevec, bivši mister Slovenije in povedal, da obožuje poletje.

Matjaž Kumelj je povedal, da se rad odpravi predvsem na slovensko obalo, kjer ima kar nekaj prijateljev. Je pa poletne dni izkoristil tudi na izdajo nove skladbe.

'Naj le traja' je nova pesem Matjaža Kumlja. Nalezljiv refren je kot nalašč za poletje; skladba ima pridih reggaetona, v njej pa lahko slišimo tudi refren v španščini.

Za glasbo je znova poskrbel Krešimir Tomec, ki je melodijo podkrepil z moderno glasbeno podlago, ki kot vedno preseneča z energičnim aranžmajem. Besedilo je nastalo pod peresom Roka Lunačka, ki je izvrstno ujel pridih poletja in ljubezni, za katero si želimo da bi trajala.
Pesem nosi nalezljiv poletni ritem, Matjaž pa je za piko na i k sodelovanju povabil še odličnega vokalista Anthonyja Icuaguja, s katerim sta odpel del pesmi v španščini in s tem pesmi dodala še več temperamenta.

Matjaž Kumelj je stari znanec in prekaljeni maček pevskih odrov. Svoj glasbeni talent je dokazal že v oddaji 'Znan obraz ima svoj glas', trenutno navdušuje v eni izmed glavnih vlog muzikala 'Mamma mia', ki še vedno podira rekorde gledanosti pri nas, in uspešno niza svoje avtorske skladbe v svoji glasbeni karieri.
Njegova balada 'Kemija', katero je s svojimi spremljevalnimi vokali začinila tudi Alenka Godec, je izšla pred dobrim letom dni; z Alenko pa sta že pri naslednji skladbi sodelovala v duetu 'Kako, zakaj?'.
Aprila smo ga nazadnje lahko gledali in poslušali na Slovenski popevki, kjer je prepričal s pesmijo 'Po svoji poti'.

»Vedno sem si želel živahno poletno pesem, ki bi v prvi vrsti prepričala mene. S Krešimirjem sva zasnovala pesem in ustvarila demo posnetek, ki je že konkretno dišal po poletju. Takoj sem vedel, da jo želim posneti. Preko prijateljskih vezi se je k projektu pridružil še odličen vokalist Anthony Icuagu, s katerim sva del pesmi zapela tudi v španskem jeziku. Takoj sem vedel, da je to to in si sodelovanje štejem v čast,« je povedal Matjaž.

Matjaz Kumelj - Naj le traja