špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

a.ml.

Kje se potepa Tanja Ribič in njena družina?

Ker Branko Đurić - Đuro prihaja iz Bosne, sta se s Tanjo Ribič dobesedno borila za svojo ljubezen, a je le-ta preživela. Skupaj sta že več kot 20 let, rodili pa sta se jima hčeri Zala in Ela.

Ker Branko Đurić - Đuro prihaja iz Bosne, sta se s Tanjo Ribič dobesedno borila za svojo ljubezen, a je le-ta preživela. Skupaj sta že več kot 20 let, rodili pa sta se jima hčeri Zala in Ela. Foto: Mediaspeed.net

Tanja Ribič in Branko Đurić sta velika ljubitelja morja, sonca in poletja na sploh.

Ampak, ker sta oba zelo zaposlena imata prav poleti pogosto tudi veliko dela. Ampak ne komplicirajo, naučili so se združiti prijetno s koristnim. Tako je recimo Tanja s hčerkama prišla na obisk na Kanarske otoke, ko je pred leti Đuro tam snemal film, lansko leto so z barko po Jadranu šibali tako, da so se ustavljali na lokacijah kjer je imel Branko svoje predstave Đurologija. In v podobnem duhu bo minil tudi letošnji dopust. Poletje so začeli z družinskim nastopom v Laškem. Zala in Tanja sta namreč peli spremljevalne vokale Đuru in njegovemu bendu Bombaj štampa. Zdaj pa so Đurići že nekje na Jadranu, kjer ima tudi letos Branko ogromno nastopov.