povse 2 Odkrito.si

Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 17. julija

Andreja pogled gor Petisvet

Energijsko čiščenje prostora osupljivo ...

sedež, levica, luka mesec Svet24.si

Mesec čaka na klic, v SMC in SAB še upajo, LMŠ ...

Garrett Matthias Svet24.si

Petletni deček napisal lastno osmrtnico in pogreb...

Justin Bieber in Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber objavil vročo fotografijo

helena blagne Njena.si

Takšen je postal sin Helene Blagne

a.ml.

Kje se potepa Tanja Ribič in njena družina?

Ker Branko Đurić - Đuro prihaja iz Bosne, sta se s Tanjo Ribič dobesedno borila za svojo ljubezen, a je le-ta preživela. Skupaj sta že več kot 20 let, rodili pa sta se jima hčeri Zala in Ela.

Ker Branko Đurić - Đuro prihaja iz Bosne, sta se s Tanjo Ribič dobesedno borila za svojo ljubezen, a je le-ta preživela. Skupaj sta že več kot 20 let, rodili pa sta se jima hčeri Zala in Ela. Foto: Mediaspeed.net

Tanja Ribič in Branko Đurić sta velika ljubitelja morja, sonca in poletja na sploh.

Ampak, ker sta oba zelo zaposlena imata prav poleti pogosto tudi veliko dela. Ampak ne komplicirajo, naučili so se združiti prijetno s koristnim. Tako je recimo Tanja s hčerkama prišla na obisk na Kanarske otoke, ko je pred leti Đuro tam snemal film, lansko leto so z barko po Jadranu šibali tako, da so se ustavljali na lokacijah kjer je imel Branko svoje predstave Đurologija. In v podobnem duhu bo minil tudi letošnji dopust. Poletje so začeli z družinskim nastopom v Laškem. Zala in Tanja sta namreč peli spremljevalne vokale Đuru in njegovemu bendu Bombaj štampa. Zdaj pa so Đurići že nekje na Jadranu, kjer ima tudi letos Branko ogromno nastopov.