povse 2 Odkrito.si

Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 17. julija

Andreja pogled gor Petisvet

Energijsko čiščenje prostora osupljivo ...

sedež, levica, luka mesec Svet24.si

Mesec čaka na klic, v SMC in SAB še upajo, LMŠ ...

Garrett Matthias Svet24.si

Petletni deček napisal lastno osmrtnico in pogreb...

Justin Bieber in Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber objavil vročo fotografijo

helena blagne Njena.si

Takšen je postal sin Helene Blagne

J.U.

Na policah je avgustovska revija Muzika!

Revija Muzika avgust 2017

Revija Muzika avgust 2017

Na naslovnici najbolj fatalna pevka domače glasbe – Barbara Žerjav. Izvedeli boste kaj se dogaja pri Donački. Z glasom in stasom bo sexy pevka očarala tudi vas!

V tokratni muziki težki življenjski zgodbi slepega Benjamina in avtističnega Filipa - oba se borita in z domačo glasbo premagujeta življenjske tegobe! Prvi je kljub slepoti izdaj svojo pesem in za njo posnel tudi čudovit videospot. Slednji – Filip je s svojim petjem očaral Jana Plestenjaka, ki se nad življenjsko močjo Filipa ni mogel načuditi.  

Po vseh peripetijah na glasbenem parketu smo pripravil in objavili 10 tez za spremembe na festivalskem področju narodno zabavne glasbe!

Nova Muzika vas že čaka na vseh prodajnih mestih. Za nove naročnike samo zdaj – BREZPLAČNO – hit album Rock me ansambla Modrijani! Naročila na 030 33 55 55

Manca Špik izjavlja, da ne potrebuje in ne sprejema podkupnin, Igor Pirkovič pa ugotavlja, da so besedila v novi slovenski narodno-zabavni glasbi drugorazredna tema.

Mesec julij je bil mesec porok v narodno-zabavni glasbi. Poročila se je nekdaj atomična Saša, kar dva sta se poročila v ansamblu Glas, poroko pa so dočakali tudi pri Navezi.

Revija Muzika tudi tokrat prinaša 64 strani še ne slišanih zgodb slovenske domače glasbe, ki jih morate prebrati.