špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

J.U.

Na policah je avgustovska revija Muzika!

Revija Muzika avgust 2017

Revija Muzika avgust 2017

Na naslovnici najbolj fatalna pevka domače glasbe – Barbara Žerjav. Izvedeli boste kaj se dogaja pri Donački. Z glasom in stasom bo sexy pevka očarala tudi vas!

V tokratni muziki težki življenjski zgodbi slepega Benjamina in avtističnega Filipa - oba se borita in z domačo glasbo premagujeta življenjske tegobe! Prvi je kljub slepoti izdaj svojo pesem in za njo posnel tudi čudovit videospot. Slednji – Filip je s svojim petjem očaral Jana Plestenjaka, ki se nad življenjsko močjo Filipa ni mogel načuditi.  

Po vseh peripetijah na glasbenem parketu smo pripravil in objavili 10 tez za spremembe na festivalskem področju narodno zabavne glasbe!

Nova Muzika vas že čaka na vseh prodajnih mestih. Za nove naročnike samo zdaj – BREZPLAČNO – hit album Rock me ansambla Modrijani! Naročila na 030 33 55 55

Manca Špik izjavlja, da ne potrebuje in ne sprejema podkupnin, Igor Pirkovič pa ugotavlja, da so besedila v novi slovenski narodno-zabavni glasbi drugorazredna tema.

Mesec julij je bil mesec porok v narodno-zabavni glasbi. Poročila se je nekdaj atomična Saša, kar dva sta se poročila v ansamblu Glas, poroko pa so dočakali tudi pri Navezi.

Revija Muzika tudi tokrat prinaša 64 strani še ne slišanih zgodb slovenske domače glasbe, ki jih morate prebrati.