ivana šundov Odkrito.si

Po ločitvi: Ivana Šundov spregovorila o svoji ...

Rachel Weisz in Daniel Craig Svet24.si

Igralka pri 48 pričakuje njunega prvega otroka

mcdonalds, krompirček Svet24.si

Predolgo zajtrkovala v McDonald'su – 75 evrov ...

dva vzporedno, kolesarji Svet24.si

Čigave so ceste? Kolesarji sami krivi za nesreče?

Prikupna Klara Jazbec Najstnica.si

Slovenska pevka ga ljubi že 5 let

blaz, tbls Njena.si

Iz šova na kmetijo kidat gnoj

aleksandar Njena.si

Se je Aleksandar spet poredil?

J.U.

Danes praznujejo...

Na današnji dan leta 1979 se je rodil Ribničan TADEJ OSVALD, nekdanji član in pevec ansambla Roka Žlindre. Sam pravi da je glasba njegovo življenje! Že kot mlad fant je igral in prepeval.
Kljub temu, da z ansamblom Roka Žlindre ne sodeluje več, si ga bomo zapomnili po skladbah: Zanalašč, Če hočeš, ... kjer je izpostavil svoj bas vokal.
Tadej s petjem nadaljuje, saj je zaposlen kot pevec v imenitnem Slovenskem komornem zboru.

Danes praznuje tudi MITJA JUREČIČ (32), član ansambla Pogum. V ansamblu igra kontrabas in bariton, ter poje 2. bas. Zgodovina ansambla Pogum, s sedežem v Škocjanu, sega v leto 2000. Gre za pet člansko zasedbo, ki jo sestavlja instrumentalni trio z diatonično harmoniko in ubrano štiriglasno fantovsko petje. Lastijo si številne festivalske uspehe, ki so nastala pod avtorskimi peresi najboljših slovenskih komponistov in besedilopiscev slovenske domače glasbe.
Še vedno so zelo aktivni in priljubljeni med poslušalci radia Veseljak. 

S čestitkami pa se selimo tudi na Koroško. Danes praznuje BOŠTJAN HOSNAR (30), trobentar, bobnar in pevec ansambla Juhej. Boštjan pravi, da je bobnal še v času, preden so mu sneli plenice. Je vesele narave, še bolj veselo pa poje njegova trobenta, ki je z zvokom in tehniko prepričala tudi legendarnega trobentarja Ivana Prešerna - Žana, dolgoletnega člana Alpskega kvinteta. Ivan je za BOštjana napisal nekaj skladb (Nekaj za trobento, ...), kjer je njegova trobenta zapela v polnem blišču. 
Ansambel Juhej (Ciril Skebe, Mitja Hosnar, Boštjan Hosnar, Andrej Sušec, Boštjan Dermol) uspešno nastopa na domačih, kot tujih odrih.

Veseljaki vsem slavljencem pošiljamo lepe želje!