ivana šundov Odkrito.si

Po ločitvi: Ivana Šundov spregovorila o svoji ...

Rachel Weisz in Daniel Craig Svet24.si

Igralka pri 48 pričakuje njunega prvega otroka

mcdonalds, krompirček Svet24.si

Predolgo zajtrkovala v McDonald'su – 75 evrov ...

dva vzporedno, kolesarji Svet24.si

Čigave so ceste? Kolesarji sami krivi za nesreče?

Prikupna Klara Jazbec Najstnica.si

Slovenska pevka ga ljubi že 5 let

blaz, tbls Njena.si

Iz šova na kmetijo kidat gnoj

aleksandar Njena.si

Se je Aleksandar spet poredil?

T.V.

Tekmovanje harmonikarjev združili z Veseljakovim piknikom

Tekmovanje harmonikarjev Jezersko 2017

Tekmovanje harmonikarjev Jezersko 2017 Foto: Aleš Goršak

Preteklo nedeljo je bilo ob Planšarskem jezeru na Jezerskem še posebej veselo: najprej je potekalo tradicionalno tekmovanje harmonikarjev, nato pa je sledila veselica z radiem Veseljak.

Tekmovanje je kot vsako leto povezovala Tanja Vidic Goršak in letos je bilo rekordno število nastopajočih. Zato je vsak zaigral le po eno skladbo po lastnem izboru. Komisija v sestavi Anže Šuštar, Lojze Ogorevc in Goti Ferme pa je imela težko nalogo, izbrati zmagovalce v treh kategorijah. V najmlajši kategoriji, do 14 let je slavil Matic Jeraj, v kategoriji do 25 let Benjamin Krhin in v najštevilčnejši, nad 26 let Miro Albinini, ki je nastopil z vnukom Erazmom.

Vsak udeleženec je prejel priznanje, prvi trije v vsaki kategoriji pa pokal. Seveda je voditeljica Tanja povabila na oder tudi člane komisije, ki so zaigrali skupaj. Vzdušje je bilo zelo sproščeno in zagotovo bodo tekmovanje organizirali tudi prihodnje leto. Pokrovitelj je bil KUD Jezersko, gostišče Ob jezeru pa je poskrbelo za odlično postrežbo.

Po tekmovanju se je zabava seveda nadaljevali in številni obiskovalci so zaplesali ob zvokih ansamblov Galop in Petka ter pevke Tammy, ki se je po dolgih letih vrnila na glasbene odre. Navdušila je z glasom in stasom.

Pricokljal je tudi Veseljakov Tony Carter, ki je poskrbel za dodatno mero dobre volje, pa tudi Veseljakova Majda Grošelj ni manjkala. Spet smo dokazali, da je dobra volja pri veseljakih doma ;)!