ivana šundov Odkrito.si

Po ločitvi: Ivana Šundov spregovorila o svoji ...

Rachel Weisz in Daniel Craig Svet24.si

Igralka pri 48 pričakuje njunega prvega otroka

mcdonalds, krompirček Svet24.si

Predolgo zajtrkovala v McDonald'su – 75 evrov ...

dva vzporedno, kolesarji Svet24.si

Čigave so ceste? Kolesarji sami krivi za nesreče?

Prikupna Klara Jazbec Najstnica.si

Slovenska pevka ga ljubi že 5 let

blaz, tbls Njena.si

Iz šova na kmetijo kidat gnoj

aleksandar Njena.si

Se je Aleksandar spet poredil?

Alesh Maatko, Novice Svet24

Življenje se mu je obrnilo, kot se obrnejo palačinke

Patricija želi v roku enega leta zaključiti študij predšolske vzgoje, saj bi rada postala vzgojiteljica.

Patricija želi v roku enega leta zaključiti študij predšolske vzgoje, saj bi rada postala vzgojiteljica. Foto: Alesh Maatko

ARGENTINEC, ki je v soboto za las zmagal na Melodijah morja in sonca, žanje simpatije na vsakem koraku.

Kako da ne, saj je kljub prepoznavnosti ostal takšen, kot je – skromen, delaven in marljiv, čeprav se mu je življenje na sončni strani Alp povsem spremenilo. »Življenje se mi je obrnilo, kot se obrnejo palačinke,« v šali pove Isaac, ki še vedno ne dojema, kakšno veselje in sreča sta ga doletela v soboto. »Zmaga na festivalu Melodij morja in sonca me je pustila brez besed. V pesem Če te kdaj spustim iz rok sem vložil veliko truda in presrečen sem, da ste to začutili. Zahvaljujem se vsem, ki ste verjeli vame, ki ste glasovali iz publike in tudi iz domačih naslanjačev. Iskrena zahvala vsej moji ekipi, zaradi katere je nastala tako čutna in lepa pesem. Obljubim vam, da se bom v prihodnje še bolj trudil in ustvarjal srčno glasbo. Sreča, veselje in neizmerna hvaležnost danes pojejo v mojem srcu. Hvala vam, hvala, dragi moji. Rad vas imam,« je po zmagi dejal Isaac Palma, ki pa je imel pred odločilnim nastopom precej treme in strahu. A glede na to, da je prepeval s srcem in tako, kot čuti, se mu je na koncu vse skupaj še kako obrestovalo.   

OBOŽUJE SLOVENIJO

Ker pa so bili zadnji dnevi in tedni precej naporni, smo Isaaca in Patricijo povprašali, kdaj se bosta vsaj za nekaj dni odpočila. »Verjetno ne bo časa, saj so vikendi že polni nastopov. Dopust si bova po vsej verjetnosti privoščila nekoliko kasneje. Drugače – to vam že lahko zaupam – imava neki drug projekt, saj delamo novo glasbeno zgodbo z Modrijani. Vse skupaj ne bo podobno Modrijanom, ampak Isaacu, in konec avgusta oziroma v začetku septembra pričakujemo latino poslastico ... Dela je res ogromno, tako da se trenutno posvečava glasbi,« nam je zaupala Patricija. Med prijetnim razgovorom sta nam zaljubljenca še zaupala, da se – kadar jima le dopušča čas – rada posvečata kulinariki. »Kuhava predvsem sama, saj uživava tako v slovenski kot v argentinski kulinariki. Predvsem rada eksperimentirava,« pove Patricija, medtem ko nam Isaac zaupa, da obožuje našo potico in juhe. »Imate res veliko juh in vse so mi všeč, tudi goveja. Obožujem pa še pečenko, repo ter jedi na žlico.« Na vprašanje, kaj argentinskega pa ima rada Patricija, pa Issac odgovori: »Mene!« (Alesh Maatko, foto: Alesh Maatko)